Crypto nieuws

CoinMarketCap helpt Shiba Inu na een flinke ruzie op Twitter

admin

Leestijd: 2 minuten

*

De afgelopen dagen zijn nogal dramatisch voor Shiba Inu. Gebruikers zijn verwikkeld in een intense ruzie met CoinMarketCap. De rel wordt uitgevochten op Twitter. 

Ordinaire Twitter rel

Shiba Inu bevat alleen de Ethereum keten. De veelbezochte crypto website heeft 3 valse Shiba Inu contract adressen op zijn website gezet. Dat is de reden van de rel. 

In eerste instantie en tot overmaat van ramp negeert CMC de claims. Toch wil de website zijn bruggen weer herbouwen. Zeker nu de kwestie volop in de aandacht is. 

3 valse contract adressen

Ontwikkelaars achter de populaire même token Shiba Inu geven een verklaring uit. Daarin beweren ze dat CoinMarketCap 3 valse Shiba Inu contract adressen vermeld.

Deze behoren toe aan de  Binance Smart Chain, Solana en Terra Luna blockchains. De adressen zijn ontwikkelt om Shiba Inu te verkopen. Dat maken de officiële vertegenwoordigers van de token bekend. 

Wormhole

De contracten die vermeld zijn op de tracker zijn echter vals. Dat is wat de leidinggevenden van Shiba Inu beweren. Om deze reden dringt het netwerk er bij CMC op aan om ze naar beneden te halen.

De reactie van CoinMarketCap is alles behalve ingetogen. De reactie verschijnt enkele uren later op Twitter. Volgens CMC is dat niet zo verwonderlijk omdat het om wormhole adressen gaat. 

Ze zijn ontwikkelt om cross-chain transacties te faciliteren. CoinMarketCap nodigt het Shiba Inu team uit om contact op te nemen via de officiële kanalen. CMC linkt daarbij door naar een ondersteuningspagina.

Samenwerken?

Verrassend genoeg is het CoinMarketCap die Shiba Inu ontwikkelaars nu de hand toereikt. Het wil de recente problemen met betrekking tot wormhole adressen oplossen.

In een uitgebreide post op Twitter worden de gebruikers gewaarschuwd door de leidinggevenden van Shiba Inu. In de Tweet is het volgende te lezen:

“We zijn blij dat CoinMarketCap contact heeft opgenomen met ons team. Er vinden op dit moment gesprekken plaats over het incident. Dit om te verifiëren of ze afkomstig zijn van kwaadaardige bronnen.

Shiba Inu bloedt nog steeds

De adressen zijn nog steeds beschikbaar op CoinMarketCap. Het netwerk wijst erop dat al hun tokens ERC20 zijn. Op dit moment bloedt Shiba Inu dus nog steeds.

Het handelt rond de /bin/sh,000027 na een prijscorrectie van 1,2%.

Dit vind je misschien ook leuk

*
Nieuws

Gedeeltelijke lancering EigenLayer op Ethereum mainnet

Redactie

apr. 10, 2024

Leestijd: 2 min

EigenLayer is live op het Ethereum mainnet. Diverse cruciale functies staan gepland voor later dit jaar. Het is een revolutionaire stap richting restaking op het Ethereum netwerk.

*
Nieuws

Bitcoin fees overtreffen Ethereum voor 3 dagen op rij nu halvering nadert

Redactie

apr. 19, 2024

Leestijd: 2 min

Met de Bitcoin halving op komst halveert ook de fee van 6.25 BTC naar 3.125 BTC. Voor de derde dag op rij zijn de transactiekosten van Bitcoin hoger dan die van Ethereum.

*
Nieuws

Bitcoin halvering 2024 is een feit

Femke Wassink

apr. 20, 2024

Leestijd: 2 min

Het vierde halvering evenement in de geschiedenis van Bitcoin is een feit. De beloning voor miners is hiermee gehalveerd van 6.25 BTC naar 3.125 BTC per gemijnd blok.