Crypto nieuws

    CoinMarketCap helpt Shiba Inu na een flinke ruzie op Twitter

    admin

    Leestijd: 2 minuten

    *

    De afgelopen dagen zijn nogal dramatisch voor Shiba Inu. Gebruikers zijn verwikkeld in een intense ruzie met CoinMarketCap. De rel wordt uitgevochten op Twitter. 

    Ordinaire Twitter rel

    Shiba Inu bevat alleen de Ethereum keten. De veelbezochte crypto website heeft 3 valse Shiba Inu contract adressen op zijn website gezet. Dat is de reden van de rel. 

    In eerste instantie en tot overmaat van ramp negeert CMC de claims. Toch wil de website zijn bruggen weer herbouwen. Zeker nu de kwestie volop in de aandacht is. 

    3 valse contract adressen

    Ontwikkelaars achter de populaire même token Shiba Inu geven een verklaring uit. Daarin beweren ze dat CoinMarketCap 3 valse Shiba Inu contract adressen vermeld.

    Deze behoren toe aan de  Binance Smart Chain, Solana en Terra Luna blockchains. De adressen zijn ontwikkelt om Shiba Inu te verkopen. Dat maken de officiële vertegenwoordigers van de token bekend. 

    Wormhole

    De contracten die vermeld zijn op de tracker zijn echter vals. Dat is wat de leidinggevenden van Shiba Inu beweren. Om deze reden dringt het netwerk er bij CMC op aan om ze naar beneden te halen.

    De reactie van CoinMarketCap is alles behalve ingetogen. De reactie verschijnt enkele uren later op Twitter. Volgens CMC is dat niet zo verwonderlijk omdat het om wormhole adressen gaat. 

    Ze zijn ontwikkelt om cross-chain transacties te faciliteren. CoinMarketCap nodigt het Shiba Inu team uit om contact op te nemen via de officiële kanalen. CMC linkt daarbij door naar een ondersteuningspagina.

    Samenwerken?

    Verrassend genoeg is het CoinMarketCap die Shiba Inu ontwikkelaars nu de hand toereikt. Het wil de recente problemen met betrekking tot wormhole adressen oplossen.

    In een uitgebreide post op Twitter worden de gebruikers gewaarschuwd door de leidinggevenden van Shiba Inu. In de Tweet is het volgende te lezen:

    “We zijn blij dat CoinMarketCap contact heeft opgenomen met ons team. Er vinden op dit moment gesprekken plaats over het incident. Dit om te verifiëren of ze afkomstig zijn van kwaadaardige bronnen.

    Shiba Inu bloedt nog steeds

    De adressen zijn nog steeds beschikbaar op CoinMarketCap. Het netwerk wijst erop dat al hun tokens ERC20 zijn. Op dit moment bloedt Shiba Inu dus nog steeds.

    Het handelt rond de /bin/sh,000027 na een prijscorrectie van 1,2%.

    Dit vind je misschien ook leuk

    *
    Nieuws

    Bitcoin betreedt bijna "gevarenzone" voor halvering maar crypto wereld blijft optimistisch

    Redactie

    mrt. 18, 2024

    Leestijd: 2 min

    Bitcoin heeft een geschiedenis van dalende prijzen in de weken voorafgaand aan de halvering. Het lijkt erop dat dit patroon zich in de komende week zou kunnen herhalen.

    *
    Nieuws

    Crypto derivaten bereiken recordhoogten in dagelijkse handelsvolumes

    Redactie

    mrt. 1, 2024

    Leestijd: 2 min

    Deze week meldden Deribit en Coinbase Institutional recordhoogtes voor de activiteit en handelsvolumes van crypto-derivaten.

    *
    Nieuws

    Spot Bitcoin ETF naar nieuw record hoogtepunt van $680 miljoen

    Femke Wassink

    feb. 28, 2024

    Leestijd: 2 min

    Spot Bitcoin ETF's bereiken een nieuw recordhoogtepunt van $680 miljoen. Dit terwijl de Bitcoin bull market een versnelling opschakelt en in rap tempo toeneemt.