Crypto nieuws

  CoinMarketCap helpt Shiba Inu na een flinke ruzie op Twitter

  admin

  Leestijd: 2 minuten

  *

  De afgelopen dagen zijn nogal dramatisch voor Shiba Inu. Gebruikers zijn verwikkeld in een intense ruzie met CoinMarketCap. De rel wordt uitgevochten op Twitter. 

  Ordinaire Twitter rel

  Shiba Inu bevat alleen de Ethereum keten. De veelbezochte crypto website heeft 3 valse Shiba Inu contract adressen op zijn website gezet. Dat is de reden van de rel. 

  In eerste instantie en tot overmaat van ramp negeert CMC de claims. Toch wil de website zijn bruggen weer herbouwen. Zeker nu de kwestie volop in de aandacht is. 

  3 valse contract adressen

  Ontwikkelaars achter de populaire même token Shiba Inu geven een verklaring uit. Daarin beweren ze dat CoinMarketCap 3 valse Shiba Inu contract adressen vermeld.

  Deze behoren toe aan de  Binance Smart Chain, Solana en Terra Luna blockchains. De adressen zijn ontwikkelt om Shiba Inu te verkopen. Dat maken de officiële vertegenwoordigers van de token bekend. 

  Wormhole

  De contracten die vermeld zijn op de tracker zijn echter vals. Dat is wat de leidinggevenden van Shiba Inu beweren. Om deze reden dringt het netwerk er bij CMC op aan om ze naar beneden te halen.

  De reactie van CoinMarketCap is alles behalve ingetogen. De reactie verschijnt enkele uren later op Twitter. Volgens CMC is dat niet zo verwonderlijk omdat het om wormhole adressen gaat. 

  Ze zijn ontwikkelt om cross-chain transacties te faciliteren. CoinMarketCap nodigt het Shiba Inu team uit om contact op te nemen via de officiële kanalen. CMC linkt daarbij door naar een ondersteuningspagina.

  Samenwerken?

  Verrassend genoeg is het CoinMarketCap die Shiba Inu ontwikkelaars nu de hand toereikt. Het wil de recente problemen met betrekking tot wormhole adressen oplossen.

  In een uitgebreide post op Twitter worden de gebruikers gewaarschuwd door de leidinggevenden van Shiba Inu. In de Tweet is het volgende te lezen:

  “We zijn blij dat CoinMarketCap contact heeft opgenomen met ons team. Er vinden op dit moment gesprekken plaats over het incident. Dit om te verifiëren of ze afkomstig zijn van kwaadaardige bronnen.

  Shiba Inu bloedt nog steeds

  De adressen zijn nog steeds beschikbaar op CoinMarketCap. Het netwerk wijst erop dat al hun tokens ERC20 zijn. Op dit moment bloedt Shiba Inu dus nog steeds.

  Het handelt rond de /bin/sh,000027 na een prijscorrectie van 1,2%.

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  Whale alert: enorme XRP transactie van $33 miljoen

  Redactie

  sep. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  De XRP markt bevindt zich in een achtbaan. Whale Alert, het platform dat alle grote crypto bewegingen in de gaten houdt, heeft een enorme XRP transactie opgemerkt welke een aantal speculaties op gang brengt.

  *
  Nieuws

  SpaceX schrijft $373 miljoen Bitcoin af in 2021 en 2022

  Redactie

  aug. 18, 2023

  Leestijd: 2 min

  SpaceX, het ruimtevaart technologiebedrijf van Musk, heeft in 2021-2022 voor maar liefst $373 miljoen aan Bitcoin afgeschreven.

  *
  Nieuws

  Bitcoin breekt records ondanks prijsdaling

  Redactie

  aug. 23, 2023

  Leestijd: 2 min

  De Bitcoin prijs laat sommigen angstig worden. Toch is het vertrouwen van Bitcoin miners in het netwerk duidelijk zichtbaar.