Crypto nieuws

Crypto experts: Bull market 2024 komt mogelijk eerder dan verwacht

Femke Wassink

2023-11-24

Leestijd: 2 minuten

*

Crypto experts zijn het er over eens. De bull market van 2024 komt eraan. Sommigen geloven dat deze al gearriveerd is. Zij beweren dat we ons mogelijk al in de eerste fase van de rally bevinden.

De eerste fase van de rally

Het lijkt erop dat we al in de eerste fase van een grote rally zitten. De aankoop van crypto valuta begint langzaam maar zeker toe te nemen. Dit is een teken dat er vroeg in 2024 een versnelling kan plaatsvinden.

Adrian Przelozny is CEO van Independent Reserve. Hij is zelfs al bezig met het opbouwen van infrastructuur om voorbereid te zijn op deze opleving. Daartoe deelt hij een belangrijk advies met andere crypto gebruikers:

"Maak je klaar voor de bull market. Als deze eenmaal begint, kan het echt razendsnel gaan."

Een jaar van optimisme

Caroline Bowler is hoofd van BTC Markets. Ze merkt op dat de marktomstandigheden dit jaar al positiever zijn geworden. Er is een herstel ingezet sinds januari. De marktwinsten zijn niet lineair, maar er is reden voor vertrouwen.

Dit aangezien de groei in zowel activa prijzen als technologische toepassingen zichtbaar is.

Meer dan FOMO

Tommy Honan van Swyftx legt uit dat de toename in koopactiviteit niet enkel wordt gedreven door FOMO. Het wordt ook gedreven door aantrekkelijkere markt fundamentals. Klanten keren terug na een periode van inactiviteit.

Echter benadrukt Jonathon Miller van Kraken Australia dat het lastig is om te bepalen in welke fase van de cyclus we ons bevinden. Hij waarschuwt voor het simplistisch indelen van de crypto markt in slechts bullish en bearish.

Institutionele belangstelling neemt toe

Een belangrijk punt om te onthouden is de groeiende interesse van institutionele beleggers in crypto assets. Dit aspect wordt vaak over het hoofd gezien, maar is cruciaal voor de toekomst van crypto.

De halvering van Bitcoin en de Dencun upgrade van Ethereum trekken aandacht van beleggers. Het gaat hierbij niet alleen om particulieren, maar zeker ook om institutionele beleggers.

Educatie en verantwoord beleggen

Ben Rose van Binance Australia benadrukt het belang van educatie voor gebruikers voorafgaand aan een mogelijke rally. Het doel is om FOMO aankopen te voorkomen en gebruikers te behouden tijdens de volgende marktbeweging.

Dit vind je misschien ook leuk

*
Nieuws

Gedeeltelijke lancering EigenLayer op Ethereum mainnet

Redactie

apr. 10, 2024

Leestijd: 2 min

EigenLayer is live op het Ethereum mainnet. Diverse cruciale functies staan gepland voor later dit jaar. Het is een revolutionaire stap richting restaking op het Ethereum netwerk.

*
Nieuws

Bitcoin fees overtreffen Ethereum voor 3 dagen op rij nu halvering nadert

Redactie

apr. 19, 2024

Leestijd: 2 min

Met de Bitcoin halving op komst halveert ook de fee van 6.25 BTC naar 3.125 BTC. Voor de derde dag op rij zijn de transactiekosten van Bitcoin hoger dan die van Ethereum.

*
Nieuws

Bitcoin halvering 2024 is een feit

Femke Wassink

apr. 20, 2024

Leestijd: 2 min

Het vierde halvering evenement in de geschiedenis van Bitcoin is een feit. De beloning voor miners is hiermee gehalveerd van 6.25 BTC naar 3.125 BTC per gemijnd blok.