Crypto nieuws

  Investeringsgigant Paradigm had crypto industrie verlaten maar claimt terug te zijn

  Femke Wassink

  2023-07-02

  Leestijd: 2 minuten

  *

  Mega investeringsbedrijf Paradigm maakt en statement. Het bedrijf dat beschouwd werd de crypto industrie te hebben verlaten, laat middels een verklaring weten terug van weggeweest te zijn.

  Terug van weggeweest

  Paradigm heeft zich onlangs teruggetrokken uit de wereld van cryptocurrencies. Toch laat de oprichter van het investeringsbedrijf nu via een verklaring weten helemaal terug te zijn.

  Paradigm is een op research gebaseerde technologie-investeringsmaatschappij. Het bedrijf richt zich op cryptocurrencies en aanverwante technologieën. De maatschappij heeft het woord "crypto" weer teruggebracht nadat het kortstondig van de website werd verwijderd.

  "Dom en een vergissing"

  Matt Huang is de oprichter van het bedrijf. Hij zei in een verklaring dat het verwijderen "dom" was en "een vergissing" is geweest. Hij voegde eraan toe dat Paradigm de crypto ruimte nooit echt heeft verlaten, maar nu volledig terug is.

  Paradigm werd in 2018 opgericht door Huang en Coinbase mede-oprichter Fred Ehrsam. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in veel belangrijke cryptocurrency projecten. Waaronder Uniswap, MakerDAO, Compound en Optimism.

  Vermijden van regelgevende controle?

  Huang legde niet uit waarom het woord "crypto" in de eerste plaats van de website was verwijderd. Maar, sommige insiders speculeren dat het een poging was om de regelgevende controle te vermijden of om een breder scala aan investeerders aan te trekken. Daarnaast zijn er op de officiële website van Paradigm nu voortdurend een groot aantal "crypto"woorden zichtbaar.

  Op de website van het bedrijf staat nu:

  "We richten ons op crypto en gerelateerde technologieën aan de frontlinie. We investeren en dragen tussen de $1 miljoen en $100 miljoen bij aan bedrijven en protocollen. We zijn vaak betrokken bij de vroegste fasen en blijven onze portfolio bedrijven over tijd ondersteunen.”

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  Whale alert: enorme XRP transactie van $33 miljoen

  Redactie

  sep. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  De XRP markt bevindt zich in een achtbaan. Whale Alert, het platform dat alle grote crypto bewegingen in de gaten houdt, heeft een enorme XRP transactie opgemerkt welke een aantal speculaties op gang brengt.

  *
  Nieuws

  SpaceX schrijft $373 miljoen Bitcoin af in 2021 en 2022

  Redactie

  aug. 18, 2023

  Leestijd: 2 min

  SpaceX, het ruimtevaart technologiebedrijf van Musk, heeft in 2021-2022 voor maar liefst $373 miljoen aan Bitcoin afgeschreven.

  *
  Nieuws

  Bitcoin breekt records ondanks prijsdaling

  Redactie

  aug. 23, 2023

  Leestijd: 2 min

  De Bitcoin prijs laat sommigen angstig worden. Toch is het vertrouwen van Bitcoin miners in het netwerk duidelijk zichtbaar.