Crypto nieuws

    Gaat Shiba Inu sky high of volgt er een tragische noodlanding?

    admin

    Leestijd: 2 minuten

    *

    De prijzen van Shiba Inu tokens blijven invloed uitoefenen op de gebeurtenissen in de wereld. Zelfs de vraag naar echte Shiba Inu pups is gestegen. Ondanks dat kan de luchtbel van Shiba Inu elk moment uiteen spatten.

    Is Shiba Inu een get-rich-quick verhaal?

    Volatiliteit is niet ongewoon voor digitale munteenheden. Toch kan Shiba Inu een groot deel van zijn waarde verliezen in de komende maanden. Shiba Inu lijkt daarmee een get-rich-quick verhaal.

    Ondanks dat hebben sommigen de token gekte toch verworpen of genegeerd. Geoff Lewis Twitterde daarover zijn mening. De oprichter van Bedrock Capital vergeleek de gekte rondom Shiba Inu met Pets.com.

    Lewis gelooft dat de token op één lijn zit met de online dierenwinkel. Nét voordat ook hun luchtbel in 2000 uiteen spatte. Hij liet weten: “Shiba Inu is voor 2021 hetzelfde als wat Pets.com voor 2000 was.”

    Shiba Inu is de nieuwe pets.com

    Pets.com is een webshop voor dierenbenodigdheden. Na de lancering in februari 1999, werd het bedrijf direct een succes. Amazon kreeg een maand later zelfs 54% van de belangen in handen.

    En dat is nog niet alles. Het bedrijf spendeerde een slordige 1,2 miljoen dollar aan marketing om de verkoop te stimuleren. Nog in datzelfde jaar ging Pets.com zelfs naar de beurs.

    In totaal gaf het bijna 11 miljoen dollar uit. Toch was dat niet het grootste probleem. De inkomsten uit de verkoop van huisdieren accessoires bedroeg slechts 619.000 dollar.

    Aandeel keldert van naar /bin/sh,19

    Al snel diende het noodlot zich aan. Pets.com werd in 268 dagen na de start van de handel op Nasdaq geliquideerd. Het werd één van de grootste rampen. Zeker toen het aandeel instortte van naar slechts /bin/sh,19.

    De vergelijking met een dotcom luchtbel was snel gemaakt. Shiba Inu zou voorbestemd zijn om hetzelfde lot te ondergaan. Voornamelijk veroorzaakt door de ongekende stijgingen.

    Reis naar de maan die eindigt in een noodlanding

    Zou Shiba Inu tot het nulpunt kunnen dalen? Diverse crypto enthousiastelingen hebben de tragische noodlanding al voorspeld. CEO van Creative Planning Peter Mallouk liet daar het volgende over weten;

    “Shiba Inu gaat naar het nulpunt. Het mag misschien eerst sky high gaan, maar het wordt een rondje dat eindigt met een tragische noodlanding.”

    Mensen zouden het hier over eens kunnen zijn. Het valt nou eenmaal niet te ontkennen dat Shiba Inu sinds het bestaan slachtoffer is geweest van een oneindige hoeveelheid FUD.

    Recent liet Shiba Inu nog zien zich snel te kunnen herstellen. Onlangs een enorme correctie van 40%. Deze comeback hielp Shiba Inu zelfs aan een plaats in de top 5 van munten.

    Of het ongefundeerde geluiden zijn is nog even afwachten. Op dit moment wordt Shiba Inu namelijk ondersteund door verschillende exchange platformen.

     

    Dit vind je misschien ook leuk

    *
    Nieuws

    Bitcoin betreedt bijna "gevarenzone" voor halvering maar crypto wereld blijft optimistisch

    Redactie

    mrt. 18, 2024

    Leestijd: 2 min

    Bitcoin heeft een geschiedenis van dalende prijzen in de weken voorafgaand aan de halvering. Het lijkt erop dat dit patroon zich in de komende week zou kunnen herhalen.

    *
    Nieuws

    25 jaar cel voor Bankman-Fried: SBF memecoins pump en dump

    Redactie

    mrt. 29, 2024

    Leestijd: 2 min

    Een pump en dump voor SBF memecoins. Dat gebeurde nadat voormalig CEO van FTX Sam Bankman-Fried te horen kreeg dat hij voor 25 jaar de gevangenis in gaat.

    *
    Nieuws

    Crypto derivaten bereiken recordhoogten in dagelijkse handelsvolumes

    Redactie

    mrt. 1, 2024

    Leestijd: 2 min

    Deze week meldden Deribit en Coinbase Institutional recordhoogtes voor de activiteit en handelsvolumes van crypto-derivaten.