Crypto nieuws

Grote Binance Smart Chain bezitters veranderen hun crypto wallet

admin

Leestijd: 2 minuten

*

Het Twitter account van Binance Smart Chain toont een interessante gedragsverandering. Meerdere grote cryptocurrency bezitters veranderen hun portefeuille. 

Bitcoin en Ethereum

De top van de Binance Smart Chain heeft tot nu toe overwegend Bitcoin en Ethereum in hun bezit. Toch is er in de laatste 24 uur iets veranderd in de handel en de activiteiten.

De lange adem

Grote Binance Smart Chain whales vertonen geen tekenen van vertraging in hun gedrag. Bijvoorbeeld om meer munten te kunnen accumuleren. De top 1000 bezitters gaan voor de lange adem.

Ze hebben 11 cryptocurrencies bemachtigd. Beiden uit de top 20 reeks van cryptocurrencies. Bitcoin en Ethereum zijn als digitale activa het meest favoriet.

De top 11

Bitcoin verwerft een waarde van 14,91%. Ethereum zit daar met 12,75% iets onder. Ook Polkadot staat op een respectievelijke plaats.

Evenals Dogecoin die met ruwweg de helft van het equivalent goed is voor .070.284. ADA en LINK bezetten plaats 10 en 11. 

De winnaar is…

In de afgelopen 24 uur krijgt de memecoin Shiba Inu een klap te verwerken. Op 14 februari accumuleren grote Binance Smart Chain investeerders 140 miljard Shiba Inu tokens. 

Dat maakt Shiba Inu één van de meest populaire altcoins in de portefeuilles van de Binance Smart Chain top. De memecoin blijkt een duidelijke winnaar.

De zege duurt echter niet lang. De op één na populairste dogecoin staat nu op de negende plaats in de lijst van 15 februari. Het vertegenwoordigd een waarde van .252.727.

Optimisme

Bitcoin is en blijft de grootste cryptocurrency. Het stijgt voor het eerst sinds vorige week boven de .000 uit. Dit benadrukt het optimisme over de afname van de spanningen rond de Oekraïne.

Daardoor hebben beleggers weer zin in het investeren in een meer risicovolle activa. Ook andere digitale tokens zitten in de lift.

Ethereum stijgt met maar liefst 7%. Solana neemt een behoorlijke sprong met ruim 9%. Ook de DeFi favoriet Aave stijgt met ongeveer 7%.

 

Dit vind je misschien ook leuk

*
Nieuws

Gedeeltelijke lancering EigenLayer op Ethereum mainnet

Redactie

apr. 10, 2024

Leestijd: 2 min

EigenLayer is live op het Ethereum mainnet. Diverse cruciale functies staan gepland voor later dit jaar. Het is een revolutionaire stap richting restaking op het Ethereum netwerk.

*
Nieuws

Bitcoin fees overtreffen Ethereum voor 3 dagen op rij nu halvering nadert

Redactie

apr. 19, 2024

Leestijd: 2 min

Met de Bitcoin halving op komst halveert ook de fee van 6.25 BTC naar 3.125 BTC. Voor de derde dag op rij zijn de transactiekosten van Bitcoin hoger dan die van Ethereum.

*
Nieuws

Bitcoin halvering 2024 is een feit

Femke Wassink

apr. 20, 2024

Leestijd: 2 min

Het vierde halvering evenement in de geschiedenis van Bitcoin is een feit. De beloning voor miners is hiermee gehalveerd van 6.25 BTC naar 3.125 BTC per gemijnd blok.