Crypto nieuws

  Grote Binance Smart Chain bezitters veranderen hun crypto wallet

  admin

  Leestijd: 2 minuten

  *

  Het Twitter account van Binance Smart Chain toont een interessante gedragsverandering. Meerdere grote cryptocurrency bezitters veranderen hun portefeuille. 

  Bitcoin en Ethereum

  De top van de Binance Smart Chain heeft tot nu toe overwegend Bitcoin en Ethereum in hun bezit. Toch is er in de laatste 24 uur iets veranderd in de handel en de activiteiten.

  De lange adem

  Grote Binance Smart Chain whales vertonen geen tekenen van vertraging in hun gedrag. Bijvoorbeeld om meer munten te kunnen accumuleren. De top 1000 bezitters gaan voor de lange adem.

  Ze hebben 11 cryptocurrencies bemachtigd. Beiden uit de top 20 reeks van cryptocurrencies. Bitcoin en Ethereum zijn als digitale activa het meest favoriet.

  De top 11

  Bitcoin verwerft een waarde van 14,91%. Ethereum zit daar met 12,75% iets onder. Ook Polkadot staat op een respectievelijke plaats.

  Evenals Dogecoin die met ruwweg de helft van het equivalent goed is voor .070.284. ADA en LINK bezetten plaats 10 en 11. 

  De winnaar is…

  In de afgelopen 24 uur krijgt de memecoin Shiba Inu een klap te verwerken. Op 14 februari accumuleren grote Binance Smart Chain investeerders 140 miljard Shiba Inu tokens. 

  Dat maakt Shiba Inu één van de meest populaire altcoins in de portefeuilles van de Binance Smart Chain top. De memecoin blijkt een duidelijke winnaar.

  De zege duurt echter niet lang. De op één na populairste dogecoin staat nu op de negende plaats in de lijst van 15 februari. Het vertegenwoordigd een waarde van .252.727.

  Optimisme

  Bitcoin is en blijft de grootste cryptocurrency. Het stijgt voor het eerst sinds vorige week boven de .000 uit. Dit benadrukt het optimisme over de afname van de spanningen rond de Oekraïne.

  Daardoor hebben beleggers weer zin in het investeren in een meer risicovolle activa. Ook andere digitale tokens zitten in de lift.

  Ethereum stijgt met maar liefst 7%. Solana neemt een behoorlijke sprong met ruim 9%. Ook de DeFi favoriet Aave stijgt met ongeveer 7%.

   

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  SEC onder vuur: rechter betwijfelt juistheid van DEBT Box rechtszaak

  Redactie

  dec. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  Ontwikkelingen in de rechtszaak van de SEC tegen DEBT Box. Rechter Robert Shelby stelt serieuze vragen over de nauwkeurigheid van de beweringen van de SEC.

  *
  Nieuws

  Europese Unie zet grote stap in AI regulatie

  Femke Wassink

  dec. 9, 2023

  Leestijd: 2 min

  Op vrijdag 8 december bereikten onderhandelaars van het Europees Parlement en de Raad een voorlopige overeenkomst over de regels voor het gebruik van kunstmatige intelligentie.

  *
  Nieuws

  Google rolt GPT-4 killer Gemini uit

  Femke Wassink

  dec. 7, 2023

  Leestijd: 2 min

  Google Gemini is hier en de uitrol is een feit. Het AI-model van Google is naar verluidt slimmer en krachtiger dan GPT-4 van OpenAI en biedt ook meerdere functies.