Crypto nieuws

Grote Binance Smart Chain bezitters veranderen hun crypto wallet

admin

Leestijd: 2 minuten

*

Het Twitter account van Binance Smart Chain toont een interessante gedragsverandering. Meerdere grote cryptocurrency bezitters veranderen hun portefeuille. 

Bitcoin en Ethereum

De top van de Binance Smart Chain heeft tot nu toe overwegend Bitcoin en Ethereum in hun bezit. Toch is er in de laatste 24 uur iets veranderd in de handel en de activiteiten.

De lange adem

Grote Binance Smart Chain whales vertonen geen tekenen van vertraging in hun gedrag. Bijvoorbeeld om meer munten te kunnen accumuleren. De top 1000 bezitters gaan voor de lange adem.

Ze hebben 11 cryptocurrencies bemachtigd. Beiden uit de top 20 reeks van cryptocurrencies. Bitcoin en Ethereum zijn als digitale activa het meest favoriet.

De top 11

Bitcoin verwerft een waarde van 14,91%. Ethereum zit daar met 12,75% iets onder. Ook Polkadot staat op een respectievelijke plaats.

Evenals Dogecoin die met ruwweg de helft van het equivalent goed is voor .070.284. ADA en LINK bezetten plaats 10 en 11. 

De winnaar is…

In de afgelopen 24 uur krijgt de memecoin Shiba Inu een klap te verwerken. Op 14 februari accumuleren grote Binance Smart Chain investeerders 140 miljard Shiba Inu tokens. 

Dat maakt Shiba Inu één van de meest populaire altcoins in de portefeuilles van de Binance Smart Chain top. De memecoin blijkt een duidelijke winnaar.

De zege duurt echter niet lang. De op één na populairste dogecoin staat nu op de negende plaats in de lijst van 15 februari. Het vertegenwoordigd een waarde van .252.727.

Optimisme

Bitcoin is en blijft de grootste cryptocurrency. Het stijgt voor het eerst sinds vorige week boven de .000 uit. Dit benadrukt het optimisme over de afname van de spanningen rond de Oekraïne.

Daardoor hebben beleggers weer zin in het investeren in een meer risicovolle activa. Ook andere digitale tokens zitten in de lift.

Ethereum stijgt met maar liefst 7%. Solana neemt een behoorlijke sprong met ruim 9%. Ook de DeFi favoriet Aave stijgt met ongeveer 7%.

 

Dit vind je misschien ook leuk

*

Wat gebeurt er als Walmart $1 miljard aan Bitcoin koopt?

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Op dit moment heeft Walmart geen aankoop van 1 miljard dollar aan Bitcoins aangekondigd. Echter, de kans is groot dat deze Amerikaanse keten dit op den duur wel gaat doen. Walmart is een enorm groot Amerikaans bedrijf dat een combinatie vormt tussen een detailhandel en een supermarktketen. De keten is ontzettend populair en blijft zichzelf elke keer opnieuw vernieuwen om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen.

*

Beleggen in de Bitcoin

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Wanneer mensen voor het eerst over de Bitcoin horen dan is hun reactie vaak vol onbegrip. Velen vragen zich af waarom ze met echt geld zouden gaan investeren in magisch internetgeld waarmee amper betaald kan worden. De Bitcoin lijkt vaak een verzonnen valuta die door niets wordt ondersteund en waarmee men eigenlijk ook nog niet veel kan. De munt heeft een waarde maar deze waarde kan niet geruild worden. Immers, met de Bitcoin kun je nog geen boodschappen doen of een huis kopen. Echter, de Bitcoin is wel degelijk iets waard. Volgens Wences Casares heeft de markt waarde toegekend aan de Bitcoin. De enige vraag die nu nog rest is de vraag hoeveel de Bitcoin dan precies waard is.

*

Gresham, Thiers en veeleisende betaling in Bitcoins

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Er is een wijdverbreide overtuiging onder Bitcoiners dat hyperbitcoinisatie in de toekomst onvermijdelijk is. In deze toekomst heeft de Bitcoin de drie karakteristieke functies van geld voor onze wereldwijde samenleving vervult. De drie functies zijn: opslag van waarde, ruilmiddel en rekeneenheid. Het enige dat nog moet worden bekeken is hoe en wanneer dit zal gebeuren. Ook is het belangrijk om te onderzoeken of de wetten van Gresham en Thiers betrekking hebben op de wereldwijde adoptie van de Bitcoin als gezond geld.