Handel

  Handel snel en eenvoudig in crypto met behulp van Tycoon

  Robin Plus

  Leestijd: 2 minuten

  *

  De eerste cryptocurrency werd 12 jaar geleden geïntroduceerd op de wereld. Dit was de Bitcoin. Toentertijd waren vele mensen sceptisch met betrekking tot het idee van een gedecentraliseerde valuta. De afgelopen jaren hebben cryptocurrencies dan ook hard aan de weg moeten timmeren om hun reputatie te verbeteren en om mensen te overtuigen de mogelijkheden. Vandaag de dag krijgen de cryptocurrencies dan ook eindelijk de aandacht die zij verdienen. Nu tegenwoordig alle voordelen van cryptocurrencies aan het licht komen vragen veel mensen zich zelfs af waarom we nooit eerder op het idee zijn gekomen om gebruik te maken van gedecentraliseerde valuta’s.

  Sinds Elon Musk lid is geworden van de community, is crypto een echte concurrent geworden voor fiat. Vroeg of laat zal de USD niet meer de koning zijn. Dit is de reden waarom zovelen zich nu willen aansluiten bij de cryptohandelshype. Maar om eerlijk te zijn, het is niet zo makkelijk, toch? Er zijn meer dan 8.000 cryptocurrencies die elk een andere kwetsbaarheid kennen. En het is een echt gedoe om elke belangrijke verandering in de markt in de gaten te hebben – vooral als je geen technische kennis hebt. Gelukkig zijn er platformen als Tycoon die jou kunnen helpen bij het opstarten van en het succesvol verder gaan met jouw cryptohandel.

  Wat is het Tycoon ecosysteem?

  Tycoon is een volledig ecosysteem dat is gebouwd om handelaren te helpen, zowel met als zonder expertise. Het werd ontwikkeld op basis van het businessmodel voor winstaandeel en biedt een win-win-ervaring voor beide partijen. Er zijn twee belangrijke soorten handelaren op dit platform: de experts en de beginners. Elk van hen brengt zijn eigen set aan voordelen mee de markt op. Het Tycoon ecosysteem is bedoeld om een betrouwbare verbinding tussen experts en beginners te creëren, waardoor de bruikbaarheid van crypto’s wordt uitgebreid door zich te ontdoen van de angst van gebruikers.

  Hoe werkt Tycoon?

  Tycoon is een zeer eenvoudig platform en daardoor geschikt voor zowel ervaren handelaars als beginners. Elke handelaar kan zijn Binance-account op het platform verbinden met een API-sleutel. Hierdoor is het platform in staat om nieuwkomers de mogelijkheid te geven om automatisch te handelen op basis van de financiële activiteit van de experts die ze kiezen. Deze manier van handelen wordt ook wel aangeduid met de term ‘copy-trading’.

  Copy trading geeft handelaren de mogelijkheid om winst te maken zonder echt iets te doen. Dit betekent niet dat de experts worden uitgebuit zonder dat zij er iets voor terug krijgen. Volgers moeten een winstaandeel van 30% betalen aan het platform dat vervolgens wordt verdeeld tussen de Tycoon en de handelaar volgens zijn rangschikking. Hoe meer volgers, hoe groter de voordelen. Volgers hebben hierdoor de mogelijkheid om 70% tot 77,5% van de gegenereerde winst te ontvangen voor het geval dat de geselecteerde handelaren winstgevend zijn.

  Tycoon genereert alleen inkomsten als volgers en handelaren dit ook doen, het is een van de weinige bedrijven die daadwerkelijk aan de kant van de klant staan.

  Wat als de gekozen handelaar niet goed presteert?

  Wanneer de door jouw gekozen handelaar niet goed presteert hoef jij je geen zorgen te maken. Een groot pluspunt van het Tycoon-ecosysteem is dat het gebruikers de mogelijkheid biedt om een individuele stop-loss in te stellen. Als een deskundige handelaar onder de ingestelde drempel valt, stopt de app met handelen volgens zijn model.

  Om veel verlies te voorkomen is het ook mogelijk om jouw geld toe te wijzen aan verschillende individuele handelaren. Hoe meer handelaren jij volgt, hoe groter jouw portefeuille zal zijn. Dus nadat jij iemand in vertrouwen hebt genomen zul jij veel activa hebben om uit te kiezen in bepaalde marktomstandigheden.

  Wat zijn de voordelen van Tycoon?

  Als jij een deskundige handelaar bent dan krijg jij de mogelijkheid om jouw eigen cryptohandelsbedrijf te runnen door te doen waar je goed in bent, namelijk handelen. Daarnaast ontvangen handelaren ook prognoses met betrekking tot het aantal potentiële volgers – op basis van hun plaats in het klassement, gebruikte crypto, bestede tijd, enz. Op die manier kan de handelaar een idee krijgen over hoeveel hij mogelijk op het platform zou kunnen verdienen en kan hij, nog beter, ervoor kiezen om zijn handelsstrategieën te veranderen.

  Als je een volger bent dan zijn de zaken natuurlijk anders. Naast het potentieel voor het genereren van inkomsten met weinig moeite en de stop-loss-optie, hebben volgers ook toegang tot statistieken met betrekking tot de activiteiten van hun geselecteerde handelaren. Op die manier kunnen gebruikers zorgvuldig analyseren of het volgen van een specifieke handelaar de moeite waard is of niet. Een ander groot voordeel is het demo-account. Hier kunnen nieuwkomers copy trading proberen zonder te investeren met echte activa. Tot ze zich klaar voelen om met echt geld te handelen.

  Zowel als handelaar en als volger is het dus zeker de moeite waard om je te verdiepen in het Tycoon-ecosysteem.

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  SEC onder vuur: rechter betwijfelt juistheid van DEBT Box rechtszaak

  Redactie

  dec. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  Ontwikkelingen in de rechtszaak van de SEC tegen DEBT Box. Rechter Robert Shelby stelt serieuze vragen over de nauwkeurigheid van de beweringen van de SEC.

  *
  Nieuws

  Europese Unie zet grote stap in AI regulatie

  Femke Wassink

  dec. 9, 2023

  Leestijd: 2 min

  Op vrijdag 8 december bereikten onderhandelaars van het Europees Parlement en de Raad een voorlopige overeenkomst over de regels voor het gebruik van kunstmatige intelligentie.

  *
  Nieuws

  Google rolt GPT-4 killer Gemini uit

  Femke Wassink

  dec. 7, 2023

  Leestijd: 2 min

  Google Gemini is hier en de uitrol is een feit. Het AI-model van Google is naar verluidt slimmer en krachtiger dan GPT-4 van OpenAI en biedt ook meerdere functies.