Crypto nieuws

Lancering Crypto.nl

Robin Plus

Leestijd: 2 minuten

*

Met de lancering van Crypto.nl kunnen we je een grote kennisbank geven met informatie, tips en ervaringen. Deze ervaringen hebben wij in de loop der tijd opgebouwd en willen we graag delen. Het is een wereld die alle kanten op gaat. Cryptocurrencies kunnen interessant zijn, maar koop wel de juiste voor de toekomst.

Onze ervaring voor iedere cryptovaluta

Om eenvoudig te vergelijken hebben wij de populairste cryptovaluta uitgeschreven en aangegeven waarvoor het gebruikt gaat worden. Daarnaast de combinatie met welke exchange en wat voor wallet je het beste kunt gebruiken.

Live koersen

Volg dagelijks de koersen bij ons met realtime beschikbare data. Van iedere munt is er een koers beschikbaar, realtime in de toplijst hebben we verder ook de koersen beschikbaar.

ICO’s

Volg bij ons realtime de opkomende ICO’s en actuele ICO’s. Hiermee kun je instappen op nieuwe initiatieven en geweldige projecten in de cryptocurrencies. Wees wel slim en stap niet zomaar in op een willekeurige ICO. Niet iedere start van een nieuw project is een succes en dat is goed om in je oren te knopen.

Dit vind je misschien ook leuk

*

Wat gebeurt er als Walmart $1 miljard aan Bitcoin koopt?

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Op dit moment heeft Walmart geen aankoop van 1 miljard dollar aan Bitcoins aangekondigd. Echter, de kans is groot dat deze Amerikaanse keten dit op den duur wel gaat doen. Walmart is een enorm groot Amerikaans bedrijf dat een combinatie vormt tussen een detailhandel en een supermarktketen. De keten is ontzettend populair en blijft zichzelf elke keer opnieuw vernieuwen om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen.

*

Beleggen in de Bitcoin

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Wanneer mensen voor het eerst over de Bitcoin horen dan is hun reactie vaak vol onbegrip. Velen vragen zich af waarom ze met echt geld zouden gaan investeren in magisch internetgeld waarmee amper betaald kan worden. De Bitcoin lijkt vaak een verzonnen valuta die door niets wordt ondersteund en waarmee men eigenlijk ook nog niet veel kan. De munt heeft een waarde maar deze waarde kan niet geruild worden. Immers, met de Bitcoin kun je nog geen boodschappen doen of een huis kopen. Echter, de Bitcoin is wel degelijk iets waard. Volgens Wences Casares heeft de markt waarde toegekend aan de Bitcoin. De enige vraag die nu nog rest is de vraag hoeveel de Bitcoin dan precies waard is.

*

Gresham, Thiers en veeleisende betaling in Bitcoins

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Er is een wijdverbreide overtuiging onder Bitcoiners dat hyperbitcoinisatie in de toekomst onvermijdelijk is. In deze toekomst heeft de Bitcoin de drie karakteristieke functies van geld voor onze wereldwijde samenleving vervult. De drie functies zijn: opslag van waarde, ruilmiddel en rekeneenheid. Het enige dat nog moet worden bekeken is hoe en wanneer dit zal gebeuren. Ook is het belangrijk om te onderzoeken of de wetten van Gresham en Thiers betrekking hebben op de wereldwijde adoptie van de Bitcoin als gezond geld.