Crypto nieuws

Lancering Crypto.nl

Robin Plus

Leestijd: 2 minuten

*

Met de lancering van Crypto.nl kunnen we je een grote kennisbank geven met informatie, tips en ervaringen. Deze ervaringen hebben wij in de loop der tijd opgebouwd en willen we graag delen. Het is een wereld die alle kanten op gaat. Cryptocurrencies kunnen interessant zijn, maar koop wel de juiste voor de toekomst.

Onze ervaring voor iedere cryptovaluta

Om eenvoudig te vergelijken hebben wij de populairste cryptovaluta uitgeschreven en aangegeven waarvoor het gebruikt gaat worden. Daarnaast de combinatie met welke exchange en wat voor wallet je het beste kunt gebruiken.

Live koersen

Volg dagelijks de koersen bij ons met realtime beschikbare data. Van iedere munt is er een koers beschikbaar, realtime in de toplijst hebben we verder ook de koersen beschikbaar.

ICO’s

Volg bij ons realtime de opkomende ICO’s en actuele ICO’s. Hiermee kun je instappen op nieuwe initiatieven en geweldige projecten in de cryptocurrencies. Wees wel slim en stap niet zomaar in op een willekeurige ICO. Niet iedere start van een nieuw project is een succes en dat is goed om in je oren te knopen.

Dit vind je misschien ook leuk

*
Nieuws

Crypto zakelijk kopen

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

De wereld van crypto is uitgegroeid tot een grote handelsplaats. Veel mensen investeren in crypto en proberen hier een slaatje uit te slaan. Dit geldt voor veel particulieren, maar ook voor bedrijven.

*
Nieuws

Hoe crypto kopen & investeren in crypto?

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

Hoe crypto kopen & investeren in crypto als een beginner? Waar moet je rekening mee houden en wat zijn handige aandachtspunten en tips?

*
Nieuws

Grote Solana Exploit - Ongoing

*

Robin

aug. 2, 2022

1 minuut

BREAKING: Solana wallets worden geconfronteerd met een voortdurende exploit met tot nu toe meer dan $ 5.000.000 gestolen.