Crypto nieuws

  Lancering Crypto.nl

  Robin Plus

  Leestijd: 2 minuten

  *

  Met de lancering van Crypto.nl kunnen we je een grote kennisbank geven met informatie, tips en ervaringen. Deze ervaringen hebben wij in de loop der tijd opgebouwd en willen we graag delen. Het is een wereld die alle kanten op gaat. Cryptocurrencies kunnen interessant zijn, maar koop wel de juiste voor de toekomst.

  Onze ervaring voor iedere cryptovaluta

  Om eenvoudig te vergelijken hebben wij de populairste cryptovaluta uitgeschreven en aangegeven waarvoor het gebruikt gaat worden. Daarnaast de combinatie met welke exchange en wat voor wallet je het beste kunt gebruiken.

  Live koersen

  Volg dagelijks de koersen bij ons met realtime beschikbare data. Van iedere munt is er een koers beschikbaar, realtime in de toplijst hebben we verder ook de koersen beschikbaar.

  ICO’s

  Volg bij ons realtime de opkomende ICO’s en actuele ICO’s. Hiermee kun je instappen op nieuwe initiatieven en geweldige projecten in de cryptocurrencies. Wees wel slim en stap niet zomaar in op een willekeurige ICO. Niet iedere start van een nieuw project is een succes en dat is goed om in je oren te knopen.

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  VN ontwikkelingsprogramma investeert in blockchain educatie voor 22.000 medewerkers

  Femke Wassink

  dec. 1, 2023

  Leestijd: 2 min

  Het UNDP staat bekend om zijn strijd tegen armoede in meer dan 170 landen. De organisatie wil 22.000 medewerkers scholen in de blockchain technologie.

  *
  Nieuws

  Breaking: Coinbase omarmt Bitcoin Lightning Network

  Redactie

  sep. 13, 2023

  Leestijd: 2 min

  Een flinke doorbraak in de wereld van crypto. Als één van de grootste crypto exchanges heeft Coinbase recent aangekondigd het Lightning Network te zullen integreren.

  *
  Nieuws

  Crypto.com maakt per ongeluk 10,5 miljoen AUD over naar koppel uit Melbourne: rechtszaak volgt

  Redactie

  sep. 24, 2023

  Leestijd: 2 min

  In een opzienbarende zaak hebben Thevamanogari Manivel en Jatinder Singh uit Melbourne per ongeluk een astronomisch bedrag van 10,5 miljoen Australische dollars of 6,5 miljoen euro ontvangen van Crypto.com.