Crypto nieuws

LG Electronics voegt blockchain en crypto toe als nieuwe gebieden

Admin

Leestijd: 2 minuten

*

De Zuid-Koreaanse techgigant LG Electronics werkt zijn bedrijf ontwikkelingsplan officieel bij. Dat doet het bedrijf met cryptocurrency en op blockchain gebaseerde software.

2 crypto doelstellingen

Het Zuid-Koreaanse LG maakt het nieuws bekend tijdens een recente algemene vergadering. Het techbedrijf voegt 2 afzonderlijke crypto gerelateerde doelstellingen toe. 

De doelstellingen omvatten de ontwikkeling en verkoop van op blockchain gebaseerde software. Ook richt het bedrijf zich op de verkoop en makelaardij van cryptocurrency.

LG crypto exchange?

Dit nieuws leidt tot enige speculaties. LG zou mogelijk een vorm van een crypto exchange willen oprichten. De woordvoerder van het bedrijf tempert deze geruchten. 

De woordvoerder is gevraagd naar de intentie van het bedrijf om een eigen exchange of platform te starten. Daarop verklaart hij het volgende:

 "Er is nog niets besloten. We benoemen de zakelijke gebieden alleen op een brede manier."

Bithumb

Eerder al duiken er geruchten op over LG. Het bedrijf zou een crypto gerelateerde marktplaats willen creëren. Het vermoeden komt na een bevestiging van Bithumb.

CEO Heo Baek-young bevestigd dat de beurs samenwerkt met een groot bedrijf. Dit om een NFT marktplaats te kunnen ontwikkelen.

Kakao's Ground X

De tech fabrikant is op het oorlogspad van NFT adoptie en integratie. Eerder deze maand kondigt LG aan dat het samenwerkt met blockchain bedrijf Kakao's Ground X.

De bedoeling is om een lijn van slimme televisies te introduceren. Deze moeten volledig NFT compatibel zijn. LG kondigt ook een partnerschap aan met Seoul Auction Blue.

Dit is een online kunstveiling om verdere projecten uit te voeren. Deze hebben betrekking op NFT gebaseerde kunstwerken. De aankondigingen van LG komen op een bijzonder moment. 

Samsung in de Metaverse

Andere tech giganten en Zuid-Korea gaan ook door met het adopteren van crypto en de blockchain technologie. Eerder dit jaar kondigt techgigant Samsung aan dat het een NFT platform lanceert. 

Ook dit platform is bedoeld voor zijn slimme tv's. Ook wil het bedrijf een winkel lanceren in de Decentraland metaverse.

Crypto vriendelijke president

Het land verkiest eerder deze maand de crypto vriendelijke president Yoon Suk-yeol. De verkiezingscampagne van Yoon draait om het dereguleren van de crypto industrie.

Ook wil Yoon initiatieven opzetten om van het land een toekomstige thuisbasis te maken voor de blockchain technologie. 

Dit vind je misschien ook leuk

*
Nieuws

Crypto zakelijk kopen

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

De wereld van crypto is uitgegroeid tot een grote handelsplaats. Veel mensen investeren in crypto en proberen hier een slaatje uit te slaan. Dit geldt voor veel particulieren, maar ook voor bedrijven.

*
Nieuws

Hoe crypto kopen & investeren in crypto?

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

Hoe crypto kopen & investeren in crypto als een beginner? Waar moet je rekening mee houden en wat zijn handige aandachtspunten en tips?

*
Nieuws

Grote Solana Exploit - Ongoing

*

Robin

aug. 2, 2022

1 minuut

BREAKING: Solana wallets worden geconfronteerd met een voortdurende exploit met tot nu toe meer dan $ 5.000.000 gestolen.