Crypto nieuws

Nog 15 uur! Ogen gericht op het 100K kerstcadeau van PlanB

admin

Leestijd: 2 minuten

*

Beleggers die het stock-to-flow model van PlanB in de gaten houden moeten nog 15 uur wachten op hun kerstcadeau. Komt de 100K voorspelling voor Bitcoin uit?

Kerstwonder

Nog een kleine 15 uur voordat 25 december officieel aanbreekt. Op dit moment worstelen beleggers met de vraag hoe ze het S2F-model moeten behandelen.

PlanB heeft al toegegeven dat Bitcoin een klein kerstwonder nodig heeft. Volgens de analist zou Bitcoin de .000 aanraken op eerste kerstdag. Toch geeft PlanB de S2F nog niet op.

Deze uitspraak staat haaks tegenover PlanB’s uitspraken van afgelopen zomer. De anonymous zou S2F ongeldig verklaren wanneer Bitcoin de 100K niet voor de kerst of uiterlijk 31 december zou bereiken.

PlanB is niet dé autoriteit

Naar aanleiding van deze verschuiving in de analyse werd PlanB behoorlijk vergruist. In de tussentijd vroegen experts zich af wat wel de juiste aanpak zou zijn.

Zo heeft Willy Woo laten weten dat PlanB niet de autoriteit is die beslist wanneer S2F ongeldig wordt verklaard. Ook al is hij degene die het model heeft gecreëerd.

Eerste scheurtjes

Adam Back merkt op dat een model slechts zo goed is als zijn inputs. Volgens de medeoprichter van Blockstream liggen fouten in de lijn der verwachting. Zelfs als het model uiteindelijk wel waar zou zijn.

De voorspellingen van PlanB vertonen in november al de eerste scheuren. Bitcoin slaagde er niet in om zijn doel van 98.000 dollar te bereiken. 

Dit zou in verband staan met het vloermodel van PlanB. Veel beleggers voelden de bui al hangen. Toch bevestigde PlanB dat S2F nog steeds actief was. De anonieme analist heeft laten weten:

“Ik zie dit als een uitschieter. Daarna volgt een V-vormig herstel. Anders kunnen we het vloermodel afschrijven. Zeker als we ook december missen. Een model is niet gelijk onbruikbaar na één misser.”

Nog een misser in 3..2..1..?

De crash van december volgde in rap tempo. Het is nu een kwestie van afwachten of het vloermodel ook de doelstellingen van deze maand mist.

Op dit moment heeft Bitcoin een waarde van .342,04. De Bitcoin Fear and Greed Index flitste op een waarde van 34. Een voorbode om toch wat angstig te worden. 

Duizenden beleggers houden het doel van PlanB in de gaten. Dat geldt ook voor PlanB zelf. Ondanks de meningen en opinies van de analisten.

 

Dit vind je misschien ook leuk

*
Nieuws

Gedeeltelijke lancering EigenLayer op Ethereum mainnet

Redactie

apr. 10, 2024

Leestijd: 2 min

EigenLayer is live op het Ethereum mainnet. Diverse cruciale functies staan gepland voor later dit jaar. Het is een revolutionaire stap richting restaking op het Ethereum netwerk.

*
Nieuws

Bitcoin fees overtreffen Ethereum voor 3 dagen op rij nu halvering nadert

Redactie

apr. 19, 2024

Leestijd: 2 min

Met de Bitcoin halving op komst halveert ook de fee van 6.25 BTC naar 3.125 BTC. Voor de derde dag op rij zijn de transactiekosten van Bitcoin hoger dan die van Ethereum.

*
Nieuws

Bitcoin halvering 2024 is een feit

Femke Wassink

apr. 20, 2024

Leestijd: 2 min

Het vierde halvering evenement in de geschiedenis van Bitcoin is een feit. De beloning voor miners is hiermee gehalveerd van 6.25 BTC naar 3.125 BTC per gemijnd blok.