Crypto nieuws

  Nog 15 uur! Ogen gericht op het 100K kerstcadeau van PlanB

  admin

  Leestijd: 2 minuten

  *

  Beleggers die het stock-to-flow model van PlanB in de gaten houden moeten nog 15 uur wachten op hun kerstcadeau. Komt de 100K voorspelling voor Bitcoin uit?

  Kerstwonder

  Nog een kleine 15 uur voordat 25 december officieel aanbreekt. Op dit moment worstelen beleggers met de vraag hoe ze het S2F-model moeten behandelen.

  PlanB heeft al toegegeven dat Bitcoin een klein kerstwonder nodig heeft. Volgens de analist zou Bitcoin de .000 aanraken op eerste kerstdag. Toch geeft PlanB de S2F nog niet op.

  Deze uitspraak staat haaks tegenover PlanB’s uitspraken van afgelopen zomer. De anonymous zou S2F ongeldig verklaren wanneer Bitcoin de 100K niet voor de kerst of uiterlijk 31 december zou bereiken.

  PlanB is niet dé autoriteit

  Naar aanleiding van deze verschuiving in de analyse werd PlanB behoorlijk vergruist. In de tussentijd vroegen experts zich af wat wel de juiste aanpak zou zijn.

  Zo heeft Willy Woo laten weten dat PlanB niet de autoriteit is die beslist wanneer S2F ongeldig wordt verklaard. Ook al is hij degene die het model heeft gecreëerd.

  Eerste scheurtjes

  Adam Back merkt op dat een model slechts zo goed is als zijn inputs. Volgens de medeoprichter van Blockstream liggen fouten in de lijn der verwachting. Zelfs als het model uiteindelijk wel waar zou zijn.

  De voorspellingen van PlanB vertonen in november al de eerste scheuren. Bitcoin slaagde er niet in om zijn doel van 98.000 dollar te bereiken. 

  Dit zou in verband staan met het vloermodel van PlanB. Veel beleggers voelden de bui al hangen. Toch bevestigde PlanB dat S2F nog steeds actief was. De anonieme analist heeft laten weten:

  “Ik zie dit als een uitschieter. Daarna volgt een V-vormig herstel. Anders kunnen we het vloermodel afschrijven. Zeker als we ook december missen. Een model is niet gelijk onbruikbaar na één misser.”

  Nog een misser in 3..2..1..?

  De crash van december volgde in rap tempo. Het is nu een kwestie van afwachten of het vloermodel ook de doelstellingen van deze maand mist.

  Op dit moment heeft Bitcoin een waarde van .342,04. De Bitcoin Fear and Greed Index flitste op een waarde van 34. Een voorbode om toch wat angstig te worden. 

  Duizenden beleggers houden het doel van PlanB in de gaten. Dat geldt ook voor PlanB zelf. Ondanks de meningen en opinies van de analisten.

   

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  Whale alert: enorme XRP transactie van $33 miljoen

  Redactie

  sep. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  De XRP markt bevindt zich in een achtbaan. Whale Alert, het platform dat alle grote crypto bewegingen in de gaten houdt, heeft een enorme XRP transactie opgemerkt welke een aantal speculaties op gang brengt.

  *
  Nieuws

  SpaceX schrijft $373 miljoen Bitcoin af in 2021 en 2022

  Redactie

  aug. 18, 2023

  Leestijd: 2 min

  SpaceX, het ruimtevaart technologiebedrijf van Musk, heeft in 2021-2022 voor maar liefst $373 miljoen aan Bitcoin afgeschreven.

  *
  Nieuws

  Bitcoin breekt records ondanks prijsdaling

  Redactie

  aug. 23, 2023

  Leestijd: 2 min

  De Bitcoin prijs laat sommigen angstig worden. Toch is het vertrouwen van Bitcoin miners in het netwerk duidelijk zichtbaar.