Aandelen

  Phemex Trader’s Arena: win Bitcoins als prijs

  Robin Plus

  Leestijd: 2 minuten

  *

  Na verschillende succesvolle edities is de Phemex Trader’s Arena terug, waarbij het team een prijzenpot van maximaal $ 2.000.000 op het spel zet – goed voor 45 BTC.

  Ondanks het feit dat de inschrijvingen op 10 maart werden geopend, namen meer dan 2.000 mensen deel aan de competitie, waardoor de huidige prijzenpot op 3 BTC kwam. De volgende mijlpaal wordt bereikt bij 4.000 deelnemers wanneer de prijzenpot 8 BTC zal bereiken. De inschrijvingen zijn open tot 24 maart, waarbij de prijzenpot als volgt toeneemt:

  • 2.000 deelnemers – .000
  • 4.000 deelnemers – .000
  • 6.000 deelnemers – .000
  • 8.000 deelnemers – .000.000
  • 10.000 deelnemers – .250.000
  • 15.000 deelnemers – .875.000
  • 18.000+ deelnemers – .000.000

  Wat is de Phemex Trader’s Arena?

  De Phemex Trader’s Arena is een crypto-handel-competitie georganiseerd voor zowel teams als individuen. Om deel te nemen moeten handelaren alleen een account te hebben met een BTC Trading Account Net Value van ten minste 0,005 BTC.

  Eenmaal geregistreerd, moet je alleen maar blijven handelen zoals gewoonlijk om de ranglijsten vooruit te helpen. Je kan als individu deelnemen, lid worden van een team naar keuze, en je kan zelfs je eigen team vormen en teamcaptain worden.

  Wat betreft de teams: om als een team in aanmerking te komen voor de competitie moet het team ten minste 10 deelnemers hebben. Als een team niet aan dit criterium voldoet, wordt het automatisch ontbonden wanneer de competitie begint en worden de leden toegewezen aan andere in aanmerking komende teams.

  De handelswedstrijd vindt plaats tussen 24 maart en 7 april en de prijzen worden verdeeld vanaf 13 april.

  Wat is het prijsverdeling?

  De totale prijs wordt verdeeld over teams en individuen, waarbij teams 78% van de totale prijs ontvangen en individuen 22%.

  Uitsplitsing teamprijzen

  • Het team van de 1e plaats ontvangt 25% van de totale prijzenpot.
  • Het team van de 2e plaats ontvangt 15% van de totale prijzenpot.
  • Het team van de 3e plaats ontvangt 8% van de totale prijzenpot.
  • De teams die 4e tot 10e staan, ontvangen 30% van de totale prijzenpot, die gelijkelijk over alle teams zal worden verdeeld, wat neerkomt op ongeveer 4,28% van de totale prijzenpot voor elk team.

  Maar omdat niet alle handelaren gelijk zijn, zal de prijs van elk team verder als volgt worden onderverdeeld:

  • 40% gaat naar de teamcaptain.
  • 30% zal gelijkelijk worden verdeeld over de top 10 handelaren van het team.
  • 30% zal gelijkelijk worden verdeeld over de rest van de handelaren.
  • Als een team minder dan 20 leden heeft, ontvangt de teamcaptain nog steeds 40% van de prijs, terwijl de overige leden 60% van de prijs gelijk verdelen.

  Uitsplitsing van individuele toekenningen

  • De 1e plaats individueel ontvangt 8% van de totale prijzenpot.
  • De 2e plaats individueel ontvangt 5% van de totale prijzenpot.
  • De 3e plaats individueel ontvangt 2% van de totale prijzenpot.

  De personen tussen 4 en 10 ontvangen 7% van de totale prijzenpot, die gelijkelijk zal worden verdeeld, wat neerkomt op 1% van de totale prijs voor elke handelaar.

  De rankings worden bepaald aan de hand van verschillende formules, waaronder ROI en PnL. Voor teamprijzen zal Phemex de gemiddelde ROI voor de top 10 teamleden nemen en ook het individuele Return on Investment berekenen. In termen van individuele toekenningen zal Phemex alleen de individuele winst en het individuele verlies (PnL) gebruiken.

  Wat zijn de regels?

  Om de competitie zo eerlijk mogelijk te maken, stelde Phemex een set regels samen die alle deelnemers en teams moeten volgen. De volgende acties zullen leiden tot onmiddellijke diskwalificatie:

  • Batchrekeningregistraties
  • Winst uit marktmanipulatie
  • Transacties omkeren tussen teamleden

  API-handel is ten strengste verboden en sub accounts tellen niet mee als individuele deelnemers in de Phemex Trader’s Arena.

  Over Phemex

  Phemex, opgericht in 2019, is een cryptocurrency-handelsplatform met als missie iedereen in staat te stellen eenvoudig te handelen en risico’s efficiënt te beheren.

  Het platform werd gecreëerd door Jack Tao en een team van professionele en ervaren Wall Street-handelaren en beleggers nadat ze zich realiseerden dat er behoefte was aan een betrouwbaar, eenvoudig en efficiënt cryptohandelsplatform.

  Via Phemex kunnen gebruikers spothandel en contracthandel uitvoeren en kunnen ze cryptocurrencies kopen met creditcards en betaalpassen, bankoverschrijvingen en zelfs ApplePay. Het platform biedt zijn gebruikers ook geavanceerde functies zoals FIX API, een sub account systeem en L3-offertes.

  Dus als je al handelt in cryptocurrencies, dan kun jij je registreren voor de Phemex Trader’s Arena om een kans te maken om een deel van hun enorme prijzenpot te verdienen.

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  SEC onder vuur: rechter betwijfelt juistheid van DEBT Box rechtszaak

  Redactie

  dec. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  Ontwikkelingen in de rechtszaak van de SEC tegen DEBT Box. Rechter Robert Shelby stelt serieuze vragen over de nauwkeurigheid van de beweringen van de SEC.

  *
  Nieuws

  Europese Unie zet grote stap in AI regulatie

  Femke Wassink

  dec. 9, 2023

  Leestijd: 2 min

  Op vrijdag 8 december bereikten onderhandelaars van het Europees Parlement en de Raad een voorlopige overeenkomst over de regels voor het gebruik van kunstmatige intelligentie.

  *
  Nieuws

  Google rolt GPT-4 killer Gemini uit

  Femke Wassink

  dec. 7, 2023

  Leestijd: 2 min

  Google Gemini is hier en de uitrol is een feit. Het AI-model van Google is naar verluidt slimmer en krachtiger dan GPT-4 van OpenAI en biedt ook meerdere functies.