Crypto nieuws

Playboy breidt Web3 aanbod uit met MetaMansion en NFT in The Sandbox

Cheval de Vie

2022-07-12

Leestijd: 2 minuten

*

Ook Playboy breidt zijn Web3 aanbod uit. Er wordt een MetaMansion gelanceerd met games en sociale evenementen. Playboy kondigt ook de release van NFT verzamelobjecten aan.

MetaMansion en NFT

Playboy maakt de lancering recent bekend. De uitbreiding omvat een virtuele versie van de mansion met de naam MetaMansion. Deze omvat games en diverse sociale evenementen. 

Het lifestyle merk wil in de nabije toekomst ook NFT verzamelobjecten vrijgeven voor de liefhebbers. Daarmee wordt het Rabittars NFT project van Playboy flink uitgebreid. 

Rabbitar NFT project

Het NFT project omvat 11.953 bunny avatar tokens. In oktober 2021 werden ze voor circa 800 dollar verkocht op OpenSea. Op dit moment gaan Rabbitar NFT voor $206 van de hand.  

Dat is een flinke daling sinds de lancering van de tokens in het afgelopen najaar. De daling bedraagt ruim 74%. Toch kunnen verzamelaars zeer binnenkort rekenen op een leuke verrassing. 

Exclusieve ervaringen in MetaMansion

Hodlers krijgen namelijk toegang tot exclusieve ervaringen in de MetaMansion. Wanneer het virtuele landhuis en de NFT worden gelanceerd heeft Playboy nog niet bekendgemaakt. 

The Sandbox moet de lancering van de MetaMansion mogelijk maken. Daarmee is Playboy een samenwerking aangegaan met één van de meest succesvolle metaverse platformen.

Samenwerking met The Sandbox

The Sandbox is een Metaverse gaming platform dat zich baseert op NFT. Sandbox bezit een indrukwekkende lijst van mainstream partnerschappen met populaire figuren en merken.

Zij hebben geholpen om het project de aandacht te geven die nodig is. Zo host The Sandbox content die gekoppeld is aan Troetelbeertjes, Warner Music en The Walking Dead.

Ook Snoop Dogg, Deadmau5, Atari, Adidas en de Smurfen staan op de lijst. Het op NFT gebaseerde platform zegt dat gebruikers later dit jaar op nog meer mogelijkheden kunnen rekenen.

MetaMansion grondgebieden kopen

Een extra mogelijkheid is het aankopen van NFT grondgebied rondom de MetaMansion. De release hiervan staat gepland voor het laatste deel van dit kwartaal. 

Er kan veel vraag zijn naar de aangrenzende stukken land. Dat heeft de geschiedenis uitgewezen. Zo is er recent nog 450.000 dollar betaalt voor een stuk land dat grenst aan dat van Snoop Dogg.

Dat gebeurde afgelopen december in de Snoopverse van The Sandbox. 

Playboy overstijgt generaties

Mede oprichter van The Sandbox Sebastien Borget laat het volgende weten:

"Playboy is emblematisch voor zijn charme, lifestyle en vermakelijke content. Deze overstijgt generaties en is al vroeg met succes in de wereld van Web3 gestapt." 

Playboy is geen onbekende op het gebied van NFT. In april 2021 rolt het bedrijf een serie centerfolds uit via Nifty Gateway. 

Waar sommige merken alleen aan de ruimte ruiken en weer vertrekken is Playboy een blijvertje. Zeker nu de MetaMansion midden in de bear market wordt gelanceerd.  

Dit vind je misschien ook leuk

*
Nieuws

Crypto zakelijk kopen

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

De wereld van crypto is uitgegroeid tot een grote handelsplaats. Veel mensen investeren in crypto en proberen hier een slaatje uit te slaan. Dit geldt voor veel particulieren, maar ook voor bedrijven.

*
Nieuws

Hoe crypto kopen & investeren in crypto?

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

Hoe crypto kopen & investeren in crypto als een beginner? Waar moet je rekening mee houden en wat zijn handige aandachtspunten en tips?

*
Nieuws

Grote Solana Exploit - Ongoing

*

Robin

aug. 2, 2022

1 minuut

BREAKING: Solana wallets worden geconfronteerd met een voortdurende exploit met tot nu toe meer dan $ 5.000.000 gestolen.