Crypto nieuws

Playboy breidt Web3 aanbod uit met MetaMansion en NFT in The Sandbox

Cheval de Vie

2022-07-12

Leestijd: 2 minuten

*

Ook Playboy breidt zijn Web3 aanbod uit. Er wordt een MetaMansion gelanceerd met games en sociale evenementen. Playboy kondigt ook de release van NFT verzamelobjecten aan.

MetaMansion en NFT

Playboy maakt de lancering recent bekend. De uitbreiding omvat een virtuele versie van de mansion met de naam MetaMansion. Deze omvat games en diverse sociale evenementen. 

Het lifestyle merk wil in de nabije toekomst ook NFT verzamelobjecten vrijgeven voor de liefhebbers. Daarmee wordt het Rabittars NFT project van Playboy flink uitgebreid. 

Rabbitar NFT project

Het NFT project omvat 11.953 bunny avatar tokens. In oktober 2021 werden ze voor circa 800 dollar verkocht op OpenSea. Op dit moment gaan Rabbitar NFT voor $206 van de hand.  

Dat is een flinke daling sinds de lancering van de tokens in het afgelopen najaar. De daling bedraagt ruim 74%. Toch kunnen verzamelaars zeer binnenkort rekenen op een leuke verrassing. 

Exclusieve ervaringen in MetaMansion

Hodlers krijgen namelijk toegang tot exclusieve ervaringen in de MetaMansion. Wanneer het virtuele landhuis en de NFT worden gelanceerd heeft Playboy nog niet bekendgemaakt. 

The Sandbox moet de lancering van de MetaMansion mogelijk maken. Daarmee is Playboy een samenwerking aangegaan met één van de meest succesvolle metaverse platformen.

Samenwerking met The Sandbox

The Sandbox is een Metaverse gaming platform dat zich baseert op NFT. Sandbox bezit een indrukwekkende lijst van mainstream partnerschappen met populaire figuren en merken.

Zij hebben geholpen om het project de aandacht te geven die nodig is. Zo host The Sandbox content die gekoppeld is aan Troetelbeertjes, Warner Music en The Walking Dead.

Ook Snoop Dogg, Deadmau5, Atari, Adidas en de Smurfen staan op de lijst. Het op NFT gebaseerde platform zegt dat gebruikers later dit jaar op nog meer mogelijkheden kunnen rekenen.

MetaMansion grondgebieden kopen

Een extra mogelijkheid is het aankopen van NFT grondgebied rondom de MetaMansion. De release hiervan staat gepland voor het laatste deel van dit kwartaal. 

Er kan veel vraag zijn naar de aangrenzende stukken land. Dat heeft de geschiedenis uitgewezen. Zo is er recent nog 450.000 dollar betaalt voor een stuk land dat grenst aan dat van Snoop Dogg.

Dat gebeurde afgelopen december in de Snoopverse van The Sandbox. 

Playboy overstijgt generaties

Mede oprichter van The Sandbox Sebastien Borget laat het volgende weten:

"Playboy is emblematisch voor zijn charme, lifestyle en vermakelijke content. Deze overstijgt generaties en is al vroeg met succes in de wereld van Web3 gestapt." 

Playboy is geen onbekende op het gebied van NFT. In april 2021 rolt het bedrijf een serie centerfolds uit via Nifty Gateway. 

Waar sommige merken alleen aan de ruimte ruiken en weer vertrekken is Playboy een blijvertje. Zeker nu de MetaMansion midden in de bear market wordt gelanceerd.  

Dit vind je misschien ook leuk

*
Nieuws

De opkomst van Metaverse Tokens

Cheval

mrt. 28, 2023

Leestijd: 2 min

*

Wat gebeurt er als Walmart $1 miljard aan Bitcoin koopt?

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Op dit moment heeft Walmart geen aankoop van 1 miljard dollar aan Bitcoins aangekondigd. Echter, de kans is groot dat deze Amerikaanse keten dit op den duur wel gaat doen. Walmart is een enorm groot Amerikaans bedrijf dat een combinatie vormt tussen een detailhandel en een supermarktketen. De keten is ontzettend populair en blijft zichzelf elke keer opnieuw vernieuwen om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen.

*

Beleggen in de Bitcoin

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Wanneer mensen voor het eerst over de Bitcoin horen dan is hun reactie vaak vol onbegrip. Velen vragen zich af waarom ze met echt geld zouden gaan investeren in magisch internetgeld waarmee amper betaald kan worden. De Bitcoin lijkt vaak een verzonnen valuta die door niets wordt ondersteund en waarmee men eigenlijk ook nog niet veel kan. De munt heeft een waarde maar deze waarde kan niet geruild worden. Immers, met de Bitcoin kun je nog geen boodschappen doen of een huis kopen. Echter, de Bitcoin is wel degelijk iets waard. Volgens Wences Casares heeft de markt waarde toegekend aan de Bitcoin. De enige vraag die nu nog rest is de vraag hoeveel de Bitcoin dan precies waard is.