Crypto nieuws

  Playboy breidt Web3 aanbod uit met MetaMansion en NFT in The Sandbox

  Cheval de Vie

  2022-07-12

  Leestijd: 2 minuten

  *

  Ook Playboy breidt zijn Web3 aanbod uit. Er wordt een MetaMansion gelanceerd met games en sociale evenementen. Playboy kondigt ook de release van NFT verzamelobjecten aan.

  MetaMansion en NFT

  Playboy maakt de lancering recent bekend. De uitbreiding omvat een virtuele versie van de mansion met de naam MetaMansion. Deze omvat games en diverse sociale evenementen. 

  Het lifestyle merk wil in de nabije toekomst ook NFT verzamelobjecten vrijgeven voor de liefhebbers. Daarmee wordt het Rabittars NFT project van Playboy flink uitgebreid. 

  Rabbitar NFT project

  Het NFT project omvat 11.953 bunny avatar tokens. In oktober 2021 werden ze voor circa 800 dollar verkocht op OpenSea. Op dit moment gaan Rabbitar NFT voor $206 van de hand.  

  Dat is een flinke daling sinds de lancering van de tokens in het afgelopen najaar. De daling bedraagt ruim 74%. Toch kunnen verzamelaars zeer binnenkort rekenen op een leuke verrassing. 

  Exclusieve ervaringen in MetaMansion

  Hodlers krijgen namelijk toegang tot exclusieve ervaringen in de MetaMansion. Wanneer het virtuele landhuis en de NFT worden gelanceerd heeft Playboy nog niet bekendgemaakt. 

  The Sandbox moet de lancering van de MetaMansion mogelijk maken. Daarmee is Playboy een samenwerking aangegaan met één van de meest succesvolle metaverse platformen.

  Samenwerking met The Sandbox

  The Sandbox is een Metaverse gaming platform dat zich baseert op NFT. Sandbox bezit een indrukwekkende lijst van mainstream partnerschappen met populaire figuren en merken.

  Zij hebben geholpen om het project de aandacht te geven die nodig is. Zo host The Sandbox content die gekoppeld is aan Troetelbeertjes, Warner Music en The Walking Dead.

  Ook Snoop Dogg, Deadmau5, Atari, Adidas en de Smurfen staan op de lijst. Het op NFT gebaseerde platform zegt dat gebruikers later dit jaar op nog meer mogelijkheden kunnen rekenen.

  MetaMansion grondgebieden kopen

  Een extra mogelijkheid is het aankopen van NFT grondgebied rondom de MetaMansion. De release hiervan staat gepland voor het laatste deel van dit kwartaal. 

  Er kan veel vraag zijn naar de aangrenzende stukken land. Dat heeft de geschiedenis uitgewezen. Zo is er recent nog 450.000 dollar betaalt voor een stuk land dat grenst aan dat van Snoop Dogg.

  Dat gebeurde afgelopen december in de Snoopverse van The Sandbox. 

  Playboy overstijgt generaties

  Mede oprichter van The Sandbox Sebastien Borget laat het volgende weten:

  "Playboy is emblematisch voor zijn charme, lifestyle en vermakelijke content. Deze overstijgt generaties en is al vroeg met succes in de wereld van Web3 gestapt." 

  Playboy is geen onbekende op het gebied van NFT. In april 2021 rolt het bedrijf een serie centerfolds uit via Nifty Gateway. 

  Waar sommige merken alleen aan de ruimte ruiken en weer vertrekken is Playboy een blijvertje. Zeker nu de MetaMansion midden in de bear market wordt gelanceerd.  

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  SEC onder vuur: rechter betwijfelt juistheid van DEBT Box rechtszaak

  Redactie

  dec. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  Ontwikkelingen in de rechtszaak van de SEC tegen DEBT Box. Rechter Robert Shelby stelt serieuze vragen over de nauwkeurigheid van de beweringen van de SEC.

  *
  Nieuws

  Crypto.com maakt per ongeluk 10,5 miljoen AUD over naar koppel uit Melbourne: rechtszaak volgt

  Redactie

  sep. 24, 2023

  Leestijd: 2 min

  In een opzienbarende zaak hebben Thevamanogari Manivel en Jatinder Singh uit Melbourne per ongeluk een astronomisch bedrag van 10,5 miljoen Australische dollars of 6,5 miljoen euro ontvangen van Crypto.com.

  *
  Nieuws

  Handel Robinhood stijgt 75% in november: CEO voorspelt 9-figures aan inkomsten

  Femke Wassink

  dec. 5, 2023

  Leestijd: 2 min

  Robinhood meldt in november een stijging van 75% in de handelsvolumes van digitale activa. CEO Vlad Tenev hoopt dat het platform een jaarlijks inkomen van "9 figures" zal genereren.