Crypto nieuws

Samenwerking tussen Binance en TikTok influencer Khaby Lame voor Web3 adoptie

Cheval de Vie

2022-06-30

Leestijd: 2 minuten

*

Binance gaat samenwerken met de populaire TikTok influencer Khaby Lame. De ster gaat zijn unieke content stijl gebruiken om de mythes rondom Web3 te kunnen ontkrachten. 

142 miljoen volgers op TikTok

Lame is de meest gevolgde influencer op social media platform TikTok. Hij heeft meer dan 142 miljoen volgers. Crypto exchange Binance gaat daarom graag een partnerschap aan. 

De TikTok ster wordt ingezet als ambassadeur van Binance. Dit om de populariteit en de adoptie van Web3 te kunnen vergroten maar ook om onwaarheden uit de wereld te helpen.  

Dat kan makkelijker

Khaby Lame is vooral beroemd om zijn hilarische content. Daarin neemt hij de makers van life hacks en doe-het-zelf video’s op de hak. 

In de content laat Lame zien hoe de instructievideo’s wél eenvoudig kunnen worden uitgelegd. Vooral zijn bekende “voila” beweging met zijn handen zijn hilarisch. 

Mythes over Web3 ontkrachten

Binance laat weten dat de TikTok ster de mythes en misvattingen over de Web3 ruimte gaat ophelderen. Het relativeringsvermogen van Lame moet Web3 toegankelijker maken. 

James Rothwell van Binance laat in een reactie het volgende weten:

"Met zoveel nuance en verkeerde informatie rond Web3 is het aantrekken van Lame een perfecte keuze. Op deze manier kunnen alle mythen rondom Web3 teniet worden gedaan.”

Binance werkt samen met sterren

Ook Khaby Lame laat in een reactie weten verheugd te zijn over de samenwerking. Hij geeft aan al enige tijd geïnteresseerd te zijn in de crypto ruimte. 

Volgens de influencer sluit de samenwerking met Binance goed aan bij zijn manier van werken. Het vereenvoudigen van ingewikkelde theorieën en uitleg video’s.

De TikTok beroemdheid voegt daaraan toe:

"Ik beschouw mijn volgers als mijn familie. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en interessante content om met hen te kunnen delen." 

Naast Web3 ook NFT

Naast het onder handen nemen van Web3 gaat de influencer zich met Binance ook richten op het creëren van NFT collecties. Daarmee wil hij de betrokkenheid vergroten. 

Binance richt zich al enige tijd op samenwerkingen met beroemdheden en social media sterren. Ook Cristiano Ronaldo wordt recent aan het Web3 team toegevoegd.

Dit vind je misschien ook leuk

*
Nieuws

Crypto zakelijk kopen

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

De wereld van crypto is uitgegroeid tot een grote handelsplaats. Veel mensen investeren in crypto en proberen hier een slaatje uit te slaan. Dit geldt voor veel particulieren, maar ook voor bedrijven.

*
Nieuws

Hoe crypto kopen & investeren in crypto?

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

Hoe crypto kopen & investeren in crypto als een beginner? Waar moet je rekening mee houden en wat zijn handige aandachtspunten en tips?

*
Nieuws

Grote Solana Exploit - Ongoing

*

Robin

aug. 2, 2022

1 minuut

BREAKING: Solana wallets worden geconfronteerd met een voortdurende exploit met tot nu toe meer dan $ 5.000.000 gestolen.