Crypto nieuws

  Samenwerking tussen Binance en TikTok influencer Khaby Lame voor Web3 adoptie

  Cheval de Vie

  2022-06-30

  Leestijd: 2 minuten

  *

  Binance gaat samenwerken met de populaire TikTok influencer Khaby Lame. De ster gaat zijn unieke content stijl gebruiken om de mythes rondom Web3 te kunnen ontkrachten. 

  142 miljoen volgers op TikTok

  Lame is de meest gevolgde influencer op social media platform TikTok. Hij heeft meer dan 142 miljoen volgers. Crypto exchange Binance gaat daarom graag een partnerschap aan. 

  De TikTok ster wordt ingezet als ambassadeur van Binance. Dit om de populariteit en de adoptie van Web3 te kunnen vergroten maar ook om onwaarheden uit de wereld te helpen.  

  Dat kan makkelijker

  Khaby Lame is vooral beroemd om zijn hilarische content. Daarin neemt hij de makers van life hacks en doe-het-zelf video’s op de hak. 

  In de content laat Lame zien hoe de instructievideo’s wél eenvoudig kunnen worden uitgelegd. Vooral zijn bekende “voila” beweging met zijn handen zijn hilarisch. 

  Mythes over Web3 ontkrachten

  Binance laat weten dat de TikTok ster de mythes en misvattingen over de Web3 ruimte gaat ophelderen. Het relativeringsvermogen van Lame moet Web3 toegankelijker maken. 

  James Rothwell van Binance laat in een reactie het volgende weten:

  "Met zoveel nuance en verkeerde informatie rond Web3 is het aantrekken van Lame een perfecte keuze. Op deze manier kunnen alle mythen rondom Web3 teniet worden gedaan.”

  Binance werkt samen met sterren

  Ook Khaby Lame laat in een reactie weten verheugd te zijn over de samenwerking. Hij geeft aan al enige tijd geïnteresseerd te zijn in de crypto ruimte. 

  Volgens de influencer sluit de samenwerking met Binance goed aan bij zijn manier van werken. Het vereenvoudigen van ingewikkelde theorieën en uitleg video’s.

  De TikTok beroemdheid voegt daaraan toe:

  "Ik beschouw mijn volgers als mijn familie. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en interessante content om met hen te kunnen delen." 

  Naast Web3 ook NFT

  Naast het onder handen nemen van Web3 gaat de influencer zich met Binance ook richten op het creëren van NFT collecties. Daarmee wil hij de betrokkenheid vergroten. 

  Binance richt zich al enige tijd op samenwerkingen met beroemdheden en social media sterren. Ook Cristiano Ronaldo wordt recent aan het Web3 team toegevoegd.

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  Whale alert: enorme XRP transactie van $33 miljoen

  Redactie

  sep. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  De XRP markt bevindt zich in een achtbaan. Whale Alert, het platform dat alle grote crypto bewegingen in de gaten houdt, heeft een enorme XRP transactie opgemerkt welke een aantal speculaties op gang brengt.

  *
  Nieuws

  SpaceX schrijft $373 miljoen Bitcoin af in 2021 en 2022

  Redactie

  aug. 18, 2023

  Leestijd: 2 min

  SpaceX, het ruimtevaart technologiebedrijf van Musk, heeft in 2021-2022 voor maar liefst $373 miljoen aan Bitcoin afgeschreven.

  *
  Nieuws

  Bitcoin breekt records ondanks prijsdaling

  Redactie

  aug. 23, 2023

  Leestijd: 2 min

  De Bitcoin prijs laat sommigen angstig worden. Toch is het vertrouwen van Bitcoin miners in het netwerk duidelijk zichtbaar.