Crypto nieuws

Samenwerking tussen Binance en TikTok influencer Khaby Lame voor Web3 adoptie

Cheval de Vie

2022-06-30

Leestijd: 2 minuten

*

Binance gaat samenwerken met de populaire TikTok influencer Khaby Lame. De ster gaat zijn unieke content stijl gebruiken om de mythes rondom Web3 te kunnen ontkrachten. 

142 miljoen volgers op TikTok

Lame is de meest gevolgde influencer op social media platform TikTok. Hij heeft meer dan 142 miljoen volgers. Crypto exchange Binance gaat daarom graag een partnerschap aan. 

De TikTok ster wordt ingezet als ambassadeur van Binance. Dit om de populariteit en de adoptie van Web3 te kunnen vergroten maar ook om onwaarheden uit de wereld te helpen.  

Dat kan makkelijker

Khaby Lame is vooral beroemd om zijn hilarische content. Daarin neemt hij de makers van life hacks en doe-het-zelf video’s op de hak. 

In de content laat Lame zien hoe de instructievideo’s wél eenvoudig kunnen worden uitgelegd. Vooral zijn bekende “voila” beweging met zijn handen zijn hilarisch. 

Mythes over Web3 ontkrachten

Binance laat weten dat de TikTok ster de mythes en misvattingen over de Web3 ruimte gaat ophelderen. Het relativeringsvermogen van Lame moet Web3 toegankelijker maken. 

James Rothwell van Binance laat in een reactie het volgende weten:

"Met zoveel nuance en verkeerde informatie rond Web3 is het aantrekken van Lame een perfecte keuze. Op deze manier kunnen alle mythen rondom Web3 teniet worden gedaan.”

Binance werkt samen met sterren

Ook Khaby Lame laat in een reactie weten verheugd te zijn over de samenwerking. Hij geeft aan al enige tijd geïnteresseerd te zijn in de crypto ruimte. 

Volgens de influencer sluit de samenwerking met Binance goed aan bij zijn manier van werken. Het vereenvoudigen van ingewikkelde theorieën en uitleg video’s.

De TikTok beroemdheid voegt daaraan toe:

"Ik beschouw mijn volgers als mijn familie. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en interessante content om met hen te kunnen delen." 

Naast Web3 ook NFT

Naast het onder handen nemen van Web3 gaat de influencer zich met Binance ook richten op het creëren van NFT collecties. Daarmee wil hij de betrokkenheid vergroten. 

Binance richt zich al enige tijd op samenwerkingen met beroemdheden en social media sterren. Ook Cristiano Ronaldo wordt recent aan het Web3 team toegevoegd.

Dit vind je misschien ook leuk

*

Wat gebeurt er als Walmart $1 miljard aan Bitcoin koopt?

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Op dit moment heeft Walmart geen aankoop van 1 miljard dollar aan Bitcoins aangekondigd. Echter, de kans is groot dat deze Amerikaanse keten dit op den duur wel gaat doen. Walmart is een enorm groot Amerikaans bedrijf dat een combinatie vormt tussen een detailhandel en een supermarktketen. De keten is ontzettend populair en blijft zichzelf elke keer opnieuw vernieuwen om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen.

*

Beleggen in de Bitcoin

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Wanneer mensen voor het eerst over de Bitcoin horen dan is hun reactie vaak vol onbegrip. Velen vragen zich af waarom ze met echt geld zouden gaan investeren in magisch internetgeld waarmee amper betaald kan worden. De Bitcoin lijkt vaak een verzonnen valuta die door niets wordt ondersteund en waarmee men eigenlijk ook nog niet veel kan. De munt heeft een waarde maar deze waarde kan niet geruild worden. Immers, met de Bitcoin kun je nog geen boodschappen doen of een huis kopen. Echter, de Bitcoin is wel degelijk iets waard. Volgens Wences Casares heeft de markt waarde toegekend aan de Bitcoin. De enige vraag die nu nog rest is de vraag hoeveel de Bitcoin dan precies waard is.

*

Gresham, Thiers en veeleisende betaling in Bitcoins

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Er is een wijdverbreide overtuiging onder Bitcoiners dat hyperbitcoinisatie in de toekomst onvermijdelijk is. In deze toekomst heeft de Bitcoin de drie karakteristieke functies van geld voor onze wereldwijde samenleving vervult. De drie functies zijn: opslag van waarde, ruilmiddel en rekeneenheid. Het enige dat nog moet worden bekeken is hoe en wanneer dit zal gebeuren. Ook is het belangrijk om te onderzoeken of de wetten van Gresham en Thiers betrekking hebben op de wereldwijde adoptie van de Bitcoin als gezond geld.