Crypto nieuws

  Shiba Inu oprichter verwijdert social media en stapt uit ShibArmy

  Admin

  Leestijd: 2 minuten

  *

  Shiba Inu oprichter Ryoshi trekt zich terug uit de gemeenschap. Deze week verwijdert hij al zijn tweets en blog posts. In een eerdere reactie laat pseudoniem Ryoshi weten:

  Identiteit blijft onbekend

  De identiteit van Ryoshi blijft onbekend. Net zoals de oprichter van Bitcoin dat doet. Ook Satoshi Nakamoto blijft anoniem sinds de lancering in augustus 2020. 

  "Ik ben een vent zonder belangen. Ik tik op een toetsenbord en ben vervangbaar. Ik ben Ryoshi."

  Beiden houden zich afzijdig van de memecoin. Evenals Dogecoin oprichters Billy Markus en Jackson Palmer.

  Memecoin ecosysteem project

  Hoofd ontwikkelaars zoals Shytoshi Kusama verklaren dat het project doorgaat. De visie van Ryoshi wordt geactualiseerd. Mede voor het bouwen van een memecoin ecosysteem.

  Ryoshi laat tijdens diverse gelegenheden weten uiteindelijk te willen stoppen. Dit aangezien hun betekenis in Shiba Inu vaak wordt gebagatelliseerd. 

  In een inmiddels verwijderde post zegt de oprichter:

  "Ik heb vanaf het begin gezegd dat ik een nobody ben. Ik ben niet belangrijk. De pogingen om mijn identiteit te ontmaskeren halen niet veel uit. Zelfs niet als dit succesvol gebeurt.” 

  Laatste 2 berichten

  Het Twitter account van Ryoshi is nog steeds in de lucht. Alle activiteiten zijn wel verwijderd. Alleen de 2 posts waarin er afscheid wordt genomen van de gemeenschap zijn nog te zien. 

  Sommige leden suggereren dat de berichten afkomstig zijn van een oplichter. Deze heeft mogelijk een nieuw account aangemaakt onder de naam van Ryoshi.

  Ik ben niet belangrijk

  Het idee lijkt plausibel. Eerdere posts die linken naar de blog van Ryoshi bevatten nu de melding dat het account verwijderd is. Ondanks dat er nog eenzelfde account bestaat. 

  De 2 blogpost zien er als volgt uit:

  "Ik ben niet belangrijk. Op een dag ben ik weg zonder een aankondiging. Gebruik SHIBA en reis in een stijgende lijn naar boven." 

  "De ShibArmy is Ryoshi. Hij vertegenwoordigt niet een persoon maar de glorie van ShibArmy! EINDE."

  Shytoshi Kusama neemt afscheid

  Ongeacht de mogelijke grap publiceert Shytoshi Kusama op 31 mei een blogpost. Hierin neemt hij afscheid van Ryoshi. Hij zegt dat hij zich inzet voor de zijn toekomstvisie.

  De post van Kusama luidt als volgt:

  "De ethos van Ryoshi om anoniem te blijven zonder belangen, maakt onze mythos meer mystiek en indrukwekkend. We komen op vanuit het niets en hebben een exchange nooit betaald voor een notering."

  "We brengen een revolutie teweeg in de meme tokens door exponentieel te groeien. Shib, Leash, Bone, Treat, ShibaSwap, Shi, Shibarium. Let ook op het concept de lokale Shiba Inu meetups. Zoals ShibaZone en Shibacon."

  "Voor mij maken deze 2 aspecten deel uit van onze groei. Al onze andere projecten ondersteunen of maken gebruik van één of meer van de bovenstaande."

  Geen negatieve invloed

  Opmerkelijk is dat het nieuws geen negatieve invloed heeft op de prijs van Shiba Inu. In de afgelopen 24 uur stijgt de memecoin met 3,1% tot ongeveer $0,00001209.

  Sinds de all time high van $0,00008616 in oktober 2021 daalt de asset met 86%. Toch stijgt Shiba Inu nog steeds 54% ten opzichte van 12 maanden geleden. 

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  Gedeeltelijke lancering EigenLayer op Ethereum mainnet

  Redactie

  apr. 10, 2024

  Leestijd: 2 min

  EigenLayer is live op het Ethereum mainnet. Diverse cruciale functies staan gepland voor later dit jaar. Het is een revolutionaire stap richting restaking op het Ethereum netwerk.

  *
  Nieuws

  Bitcoin fees overtreffen Ethereum voor 3 dagen op rij nu halvering nadert

  Redactie

  apr. 19, 2024

  Leestijd: 2 min

  Met de Bitcoin halving op komst halveert ook de fee van 6.25 BTC naar 3.125 BTC. Voor de derde dag op rij zijn de transactiekosten van Bitcoin hoger dan die van Ethereum.

  *
  Nieuws

  Bitcoin halvering 2024 is een feit

  Femke Wassink

  apr. 20, 2024

  Leestijd: 2 min

  Het vierde halvering evenement in de geschiedenis van Bitcoin is een feit. De beloning voor miners is hiermee gehalveerd van 6.25 BTC naar 3.125 BTC per gemijnd blok.