Crypto nieuws

  Startup Ritual krijgt $25M financiering en zet AI aan het roer in crypto

  Redactie

  2023-11-09

  Leestijd: 2 minuten

  *

  Ritual heeft $25 miljoen opgehaald met een financieringsronde onder leiding van Archetype. De startup is expert in AI modellen en richt zich op AI infrastructuren.

  $25 miljoen met Serie A financieringsronde

  Ritual is een startup die zich richt op AI infrastructuren. Recent heeft het bedrijf $25 miljoen opgehaald in een Serie A financieringsronde onder leiding van Archetype.

  De startup zijn pioniers in het toepassen van AI modellen die complexe logica uitvoeren die voor smart contracts onbereikbaar leken.

  Ritual belooft verandering

  AI wordt steeds meer geadopteerd door de zakelijke sectoren. Daardoor zijn er ook uitdagingen. Zoals hoge computerkosten, beperkte hardware toegang en gecentraliseerde API's. Ritual belooft verandering.

  Ze hebben een ambitieuze visie om het rustpunt van AI in de web3 ruimte te worden en evolueren de ruimte naar een modulaire suite van uitvoeringslagen die interoperabel zijn met andere basisinfrastructuur.

  Dit betekent dat elke protocol en elke toepassing op elke keten, Ritual kan gebruiken als AI coprocessor.

  Indrukwekkende lijst investeerders

  Ritual maakt nieuwe gebruiksscenario's mogelijk. Zoals het automatisch beheren van risicoparameters voor leenprotocollen, op basis van realtime marktomstandigheden. Dat is slechts één voorbeeld.

  Er gaat een indrukwekkende lijst van investeerders schuil achter Ritual. Waaronder Balaji Srinivasan en fondsen als Accomplice, Robot Ventures, Accel, Dialectic, Anagram, Avra en Hypersphere.

  Zij zien de potentie van de startup en steunen de visie met financiële middelen.

  6 nieuwe normen voor AI

  De vaagheid van de Amerikaanse regering over AI veiligheid, heeft wel wat wenkbrauwen doen fronsen. 6 nieuwe normen voor AI-veiligheid en beveiliging werden vastgesteld.

  Zij hebben als doel de innovatie te versnellen en tegelijkertijd te zorgen voor nationale veiligheid en privacy. Bij Ritual geloven ze in het omarmen van deze uitdagingen door hun ontwikkelaars netwerk te vergroten.

  Ook willen ze daarmee de basis leggen voor een veiligere toekomst in AI en crypto.

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  SEC onder vuur: rechter betwijfelt juistheid van DEBT Box rechtszaak

  Redactie

  dec. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  Ontwikkelingen in de rechtszaak van de SEC tegen DEBT Box. Rechter Robert Shelby stelt serieuze vragen over de nauwkeurigheid van de beweringen van de SEC.

  *
  Nieuws

  Google rolt GPT-4 killer Gemini uit

  Femke Wassink

  dec. 7, 2023

  Leestijd: 2 min

  Google Gemini is hier en de uitrol is een feit. Het AI-model van Google is naar verluidt slimmer en krachtiger dan GPT-4 van OpenAI en biedt ook meerdere functies.

  *
  Nieuws

  Crypto.com maakt per ongeluk 10,5 miljoen AUD over naar koppel uit Melbourne: rechtszaak volgt

  Redactie

  sep. 24, 2023

  Leestijd: 2 min

  In een opzienbarende zaak hebben Thevamanogari Manivel en Jatinder Singh uit Melbourne per ongeluk een astronomisch bedrag van 10,5 miljoen Australische dollars of 6,5 miljoen euro ontvangen van Crypto.com.