Crypto nieuws

  Tezos wil de concurrentie verslaan met een nieuwe highscore

  admin

  Leestijd: 2 minuten

  *

  Tezos is een gedecentraliseerde open source blockchain. In de tweede helft van 2021 kent het een ongelofelijke groei. Afgelopen maand noteert Tezos een nieuwe maandelijkse highscore.

  Liquid Proof of Stake

  Het netwerk profiteert in 2021 van een toestroom van investeerders. Tezos registreert een solide groei onder verschillende metrics. 

  Het ecosysteem moet nog een hard fork meemaken. Dit toont de effectiviteit van het zelf amendement mechanisme. Ook wel LPOS of Liquid Proof of Stake genoemd.

  100% groei

  Het rapport van 2021 geeft inzichten. Vooral in de aspecten die de tractie van Tezos binnen de gemeenschap heeft gestimuleerd. In kwartaal 3 van 2021 groeit Tezos met 40% op het gebied van nieuwe implementaties.

  Op dit moment staat de teller net onder de 4000. In dezelfde periode maakt Tezos ook een 100% groei door op het gebied van contract calls.

  6 miljoen aanvragen

  De blockchain registreert in de afgelopen maand meer dan 6 miljoen aanvragen. Dat betekent een nieuwe maandelijkse highscore als het gaat om slimme contracten. 

  Tezos boekt ook een aanzienlijke vooruitgang in de NFT sector. In 2021 registreert de token een algehele groei van zijn netwerk. Op het gebied van smart contracten en acceptatie.

  Toenemende belangstelling

  Het volume van transacties met slimme contracten stijgt. Van een kleine 10.000 per dag in januari 2021 naar ruim 50.000 per dag in de afgelopen maand. 

  Transacties met slimme contracten maken een sprong vooruit. NFT platformen merken een toenemende belangstelling op. Zoals bijvoorbeeld FX Hash.

  On chain applicaties en andere projecten lopen voorop in de industrie. Zeker als het aankomt op hun transactievolume en gebruikersactiviteit.

  Concurreren

  De groeiende adoptie van Tezos suggereert dat het kan concurreren met andere platformen. Zoals Ethereum en de Binance Smart Chain. Zeker als het gaat om DeFi.

  Volgens DeFiLlama heeft Tezos op dit moment ruim miljoen aan waarde vergrendeld binnen zijn DeFi ecosysteem.

  Partnerschappen 

  Het netwerk gaat ook recent partnerschappen aan. Het haalt de krantenkoppen als het een meerjarige deal tekent met met Manchester United voor $ 27 miljoen. 

  In mei 2021 wordt Tezos de officiële blockchain partner van de New York Mets. Het succes daarvan spreekt voor zichzelf. 

  Formule 1

  De open source blockchain gaat nog meer samenwerkingen aan. Onder andere met Red Bull Racing Honda en McLaren Racing voor de Formule 1, Indycar en Esports raceteams.

  Tezos bereikt in de afgelopen maand een record van 6 miljoen contract aanvragen. Een nieuw maandelijks record. Het bedrijf laat via Twitter weten:

  “Een nieuwe maandelijks record voor Tezos! We hebben deze maand meer dan 6.000,000 contract aanvragen. Elke dag maken steeds meer mensen gebruik van Tezos.”

  Social volume

  Ook het social volume van Tezos schiet omhoog. Vorige week bemachtigde het zelfs een top 3 positie in de lijst van social volume en betrokkenheid. 

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  Tether: beleid bevriezen wallets voor personen die gesanctioneerd zijn door OFAC

  Redactie

  dec. 10, 2023

  Leestijd: 2 min

  Tether neemt een grote stap in de samenwerking met regelgevende instanties. Vanaf 1 december biedt Tether op de secundaire markt de mogelijkheid om activiteiten te bevriezen.

  *
  Nieuws

  SEC onder vuur: rechter betwijfelt juistheid van DEBT Box rechtszaak

  Redactie

  dec. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  Ontwikkelingen in de rechtszaak van de SEC tegen DEBT Box. Rechter Robert Shelby stelt serieuze vragen over de nauwkeurigheid van de beweringen van de SEC.

  *
  Nieuws

  Europese Unie zet grote stap in AI regulatie

  Femke Wassink

  dec. 9, 2023

  Leestijd: 2 min

  Op vrijdag 8 december bereikten onderhandelaars van het Europees Parlement en de Raad een voorlopige overeenkomst over de regels voor het gebruik van kunstmatige intelligentie.