Aandelen

  Topman zegt dat Bitcoin en Ethereum altijd opstaan uit de dood

  admin

  Leestijd: 2 minuten

  *

  Bitcoin en Ethereum zullen overleven ondanks meerdere bijna-dood ervaringen. Deze woorden heeft CEO Ross Gerber uitgesproken in een recent interview.

  Veerkracht en vermogen

  Bitcoin heeft zijn portie aan ups en downs gehad. Toch zijn voorstanders altijd blijven geloven in zijn veerkracht en vermogen. Ook als Bitcoin weer eens werd afgeschreven door de media. 

  Ondanks de vele doodverklaringen blijft Bitcoin in waarde stijgen. De munt wordt zelfs geadopteerd door prominente financiële instellingen. 

  Bitcoin en Ethereum

  Bitcoin en Ethereum zijn de twee grootste cryptocurrencies. Sinds de oprichting hebben ze beiden geleden onder een aanzienlijke hoeveelheid FUD. 

  Dat weerhoudt investeerders er niet van om hun vertrouwen en geld in de activa te steken. Ongeacht de consolidatiefase die op dit moment gaande is.

  Blijvertjes

  De CEO van Gerber Kawasaki Wealth & Investment Management prijst de veerkracht van Bitcoin en Ethereum. In een recent interview maakte hij gebruik van een unieke vergelijking. 

  “Bitcoin en Ethereum zijn blijvertjes. Ze zijn gewoon niet kapot te krijgen. De beste manier om deze activa op de lange termijn te kunnen bespelen.”

  Net zoals kakkerlakken

  Gerber zegt ook dat beide cryptocurrencies op het randje van de dood hebben gebalanceerd. Toch zullen ze erin slagen om sterker terug te keren dan ooit. 

  “In de afgelopen zeven jaar heb ik de munten meerdere keren bijna zien omvallen. Toch blijven ze opstaan. Eigenlijk net zoals kakkerlakken dat al duizenden jaren doen.”

  De CEO uitte daarnaast ook een vrij uitgesproken mening over andere tokens. Deze betitelt Gerber als “get-rich” munten. Met uitzondering van Bitcoin, Ethereum en Binance Coin.

  Crypto winter

  De topman ziet zichzelf als een langetermijnbelegger. Hij laat zich dan niet in met cryptocurrencies die geen nut hebben. Gerber slaat tevens alarm over de onvermijdelijke en naderende “crypto winter”. 

  Deze patches zijn een strijd geweest voor de sector. Alleen in januari-maart en april-juni van 2018 daalde het aandeel van de eerste cryptocurrency onder de 40%.

  Met de crash van de altcoins heeft de Bitcoin dominantie zich hersteld. Dit werd later de crypto winter genoemd. Gerber heeft beleggers al eerder gewaarschuwd. Hij spoorde hen aan om deze “speculatieve” altcoins te vermijden.

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  SEC onder vuur: rechter betwijfelt juistheid van DEBT Box rechtszaak

  Redactie

  dec. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  Ontwikkelingen in de rechtszaak van de SEC tegen DEBT Box. Rechter Robert Shelby stelt serieuze vragen over de nauwkeurigheid van de beweringen van de SEC.

  *
  Nieuws

  Crypto.com maakt per ongeluk 10,5 miljoen AUD over naar koppel uit Melbourne: rechtszaak volgt

  Redactie

  sep. 24, 2023

  Leestijd: 2 min

  In een opzienbarende zaak hebben Thevamanogari Manivel en Jatinder Singh uit Melbourne per ongeluk een astronomisch bedrag van 10,5 miljoen Australische dollars of 6,5 miljoen euro ontvangen van Crypto.com.

  *
  Nieuws

  Handel Robinhood stijgt 75% in november: CEO voorspelt 9-figures aan inkomsten

  Femke Wassink

  dec. 5, 2023

  Leestijd: 2 min

  Robinhood meldt in november een stijging van 75% in de handelsvolumes van digitale activa. CEO Vlad Tenev hoopt dat het platform een jaarlijks inkomen van "9 figures" zal genereren.