Crypto nieuws

  Tranglo maakt ODL diensten van Ripple mogelijk in 25 corridors

  admin

  Leestijd: 2 minuten

  *

  Blockchain bedrijf Ripple breidt zijn ODL diensten uit. Het bedrijf gaat een samenwerking aan met Tranglo. Eén van de meest toonaangevende betaling bedrijven in Azië. 

  Geen dure pre-funding

  Tranglo is een knooppunt voor internationale betalingen. Het bedrijf maakt de ODL diensten van Ripple beschikbaar op 25 betaling corridors. Aanbieders van transacties kunnen hun betalingen direct verwerken.

  Zonder de bijkomstigheid van dure pre-funding. Het Aziatische bedrijf maakt deze beslissing recent bekend via social media. Het Twitter bericht luidt: 

  “We zijn verheugd om aan te mogen kondigen dat we de On Demand Liquidity diensten van Ripple op al onze betaal corridors hebben geactiveerd.”

  Succesvolle pilot

  De samenwerking en toevoeging is een antwoord op de succesvolle pilot. Tijdens de ODL implementatie van afgelopen september zijn 250k transacties verwerkt binnen 100 dagen. 

  De transacties hebben een gezamenlijke waarde van 48 miljoen dollar. Ook Jacky Lee is blij met de ontwikkelingen. De CEO van Tranglo prijst de samenwerking met Ripple. 

  In een recent bericht merkt hij op: 

  “Onze remittance partners willen zo snel mogelijk de markten betreden tegen de laagste kosten. ODL biedt precies dat. Ze kunnen beginnen met het verzenden van betalingen zonder het vastzetten van fondsen bij verschillende financiële tussenpersonen. Dit kan behoorlijk kostbaar en tijdrovend zijn.”

  “Transfer bedrijven die zich aanmelden voor ODL krijgen naast RippleNet ook toegang tot Tranglo Connect. Daardoor kunnen ze beter voldoen aan de diverse betaling behoeften.”

  Toename transacties RippleNet

  De ODL transacties worden verwerkt via het financiële netwerk RippleNet. De betalingen zijn afkomstig uit diverse markten. Zoals Australië, Japan, de Filipijnen en Singapore.

  Er zullen nog veel andere markten volgen. In een XRP Markets Report dat begin dit jaar is gepubliceerd viel RippleNet service op. Het totale aantal transacties is in de afgelopen 12 maanden toegenomen.

  De gemeenschap is blij 

  Verschillende leden van de gemeenschap uiten hun blijdschap na deze stap. Een gebruiker uit zijn vertrouwen via Twitter. Daarin verwijst hij naar de eerdere tweet van Tranglo. 

  Ripple wordt op dit moment verhandeld op de $ 0,77 mark. In de afgelopen 24 uur stijgt het met 1%. Zowel het management als het token kennen een positieve start van februari.

  Dat heeft betrekking op zowel de ontwikkelingen in de gemeenschap als op het regelgevende front.

   

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  Whale alert: enorme XRP transactie van $33 miljoen

  Redactie

  sep. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  De XRP markt bevindt zich in een achtbaan. Whale Alert, het platform dat alle grote crypto bewegingen in de gaten houdt, heeft een enorme XRP transactie opgemerkt welke een aantal speculaties op gang brengt.

  *
  Nieuws

  SpaceX schrijft $373 miljoen Bitcoin af in 2021 en 2022

  Redactie

  aug. 18, 2023

  Leestijd: 2 min

  SpaceX, het ruimtevaart technologiebedrijf van Musk, heeft in 2021-2022 voor maar liefst $373 miljoen aan Bitcoin afgeschreven.

  *
  Nieuws

  Bitcoin breekt records ondanks prijsdaling

  Redactie

  aug. 23, 2023

  Leestijd: 2 min

  De Bitcoin prijs laat sommigen angstig worden. Toch is het vertrouwen van Bitcoin miners in het netwerk duidelijk zichtbaar.