Crypto nieuws

  Twitter drama barst los tussen Shiba Inu en Ask the Doctor

  admin

  Leestijd: 2 minuten

  *

  De crypto markt zit nooit verlegen om gezeur. Ook nu staat er een drama op ontploffen. Shiba Inu en Ask the Doctor vechten hun strijd schaamteloos uit op Twitter.

  Woorden en daden

  Het Canadese Ask the Doctor heeft zich de woede van de Shiba Inu gemeenschap op de hals gehaald. De gezondheidszorg website is verwikkeld in een felle virtuele strijd. 

  De ruzie heeft een reden. Ask the Doctor betitelt Shiba Inu als de grootste scam ooit. Het gaat zelfs nog verder. De website wil Shytoshi Kusama zelfs voor het gerecht slepen. 

  In een Twitter bericht laat het team van Ask the Doctor weten:

  “We beginnen morgen met onze eerste rechtszaak tegen Shiba Inu en Shytoshi Kusama. Het is onze plicht om de crypto gemeenschap te beschermen tegen deze potentiële oplichters. We zullen hun identiteit achterhalen.”

  Rug pull

  De aanklacht wordt geleid door het juridische team van Ask the Doctor. Dit is niet de eerste keer dat de online zorgaanbieder kritiek uit op de Shiba Inu gemeenschap. 

  In een eerdere tweet zegt het bedrijf dat Shiba Inu er niet zwak uitziet, maar dat het wel op weg is naar een rug pull. Daar voegt Ask the Doctor aan toe: 

  “Shiba Inu oprichters verbergen hun identiteit. Ze zijn bezig met rug pull oplichting.”

  De timing van de kritische tweet is opmerkelijk. Die werd gepost nadat Shiba meer dan 8% in prijs daalde.

  100% omslag

  Dit Twitter drama kent een voorgeschiedenis. Het medische platform heeft begin december voor $ 1,5 miljoen aan Shiba Inu tokens toegevoegd aan zijn balans. 

  Ask the Doctor is zelfs gestart met de verkoop van Shiba Inu merchandise. Het platform beloofde zelfs om tokens weg te geven. Dit voor het aantrekken van nieuwe volgers. 

  Op dit moment heeft Ask the Doctor Shiba Inu natuurlijk van zijn balans verwijderd. Het medische platform heeft ook alle merchandise terugbetaald.

  Actie reactie

  Ook Shytoshi Kusama schuift Ask the Doctor een beschuldiging in de schoenen. In een tweet zegt Kusama dat het platform een scam account heeft op Twitter. 

  De tweet luidt als volgt:

  “Dit is een scam account. Waar zijn al jullie “medische” tweets van het account van 2009? Donder alsjeblieft op. Ga een ander token scammen zoals jullie dat al van plan waren te doen vanaf jullie eerste tweets.”

  Ook Dogecoin oprichter Billy Markus uit zijn mening over de vete. Hij zegt dat het account eerder al aan mensen vertelde dat ze Dogecoin moesten verkopen. Dit om uiteindelijk Shiba Inu te kunnen aanschaffen.

  Gezondheidsproject?

  De rel begon een jaar geleden. Toen zei Ask the Doctor dat ze 1 jaar lang een Tesla zouden weggeven. Daarvoor moest je Shiba Inu verkopen en het geld gebruiken voor Floki.

  In deze tijd promoot het medische platform ook een mentaal gezondheidsproject met Floki Inu en bokser Tyson Fury. Zonder daar verdere details over vrij te geven.

  Het account is van de ene naar de andere controverse gesprongen. Vooraanstaande personen hebben hun bezorgdheid geuit over de legitimiteit van Ask the Doctor. 

  Verificatie te koop

  Shytoshi zet ook vraagtekens bij het geverifieerde twitteraccount van Ask the Doctor. Hij suggereert dat de verificatie misschien is gekocht. Dit om mensen voor de gek te houden.

  Bij het investeren in een activum moet je een vereiste due diligence doen. Wat is hier dan echt gebeurd? Is Shiba Inu hierdoor getroffen?  

  In de afgelopen 24 uur is Shiba Inu 12% gestegen. Het werd verhandeld op $ 0,33332.

   

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  Tether: beleid bevriezen wallets voor personen die gesanctioneerd zijn door OFAC

  Redactie

  dec. 10, 2023

  Leestijd: 2 min

  Tether neemt een grote stap in de samenwerking met regelgevende instanties. Vanaf 1 december biedt Tether op de secundaire markt de mogelijkheid om activiteiten te bevriezen.

  *
  Nieuws

  SEC onder vuur: rechter betwijfelt juistheid van DEBT Box rechtszaak

  Redactie

  dec. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  Ontwikkelingen in de rechtszaak van de SEC tegen DEBT Box. Rechter Robert Shelby stelt serieuze vragen over de nauwkeurigheid van de beweringen van de SEC.

  *
  Nieuws

  Europese Unie zet grote stap in AI regulatie

  Femke Wassink

  dec. 9, 2023

  Leestijd: 2 min

  Op vrijdag 8 december bereikten onderhandelaars van het Europees Parlement en de Raad een voorlopige overeenkomst over de regels voor het gebruik van kunstmatige intelligentie.