Crypto nieuws

Coinbase: BRC-20 token Ordinals en Worldcoin futures contracten per 11 april

Femke Wassink

2024-04-05

Leestijd: 2 minuten

*

Coinbase heeft aangekondigd dat het binnenkort eeuwigdurende futures contracten voor Ordinals en Worldcoin zal aanbieden. Dit opent nieuwe mogelijkheden.

Vanaf 11 april

De nieuwe mogelijkheden zijn er vooral voor institutionele beleggers. Met dit aanbod kunnen zij speculeren op de toekomstige prijzen van deze tokens zonder een vervaldatum.

Vanaf 11 april zullen institutionele klanten op de Coinbase International Exchange toegang hebben tot de BRC-20 token Ordinals (ORDI) en Worldcoin (WLD) eeuwigdurende futures.

Dit betekent dat beleggers kunnen investeren in de toekomstige prijsontwikkelingen van deze tokens. Dit is een strategie die zowel spannend als potentieel winstgevend kan zijn.

Ontwikkelingen van ORDI en WLD

ORDI, dat heeft geen officiële banden heeft met het Bitcoin Ordinals-team, zag een ongelooflijke stijging van 1.640% van $5 op 1 november 2023 naar $87 op 5 maart.

Aan de andere kant heeft Worldcoin, een project dat cryptocurrency biedt in ruil voor het creëren van digitale ID's met biometrische gegevens, ook een significante interesse gewekt.

De prijs van WLD steeg van $2,20 op 7 februari naar $11,70 op 10 maart.

Meer diversiteit en flexibiliteit voor gebruikers

Deze ontwikkelingen benadrukken niet alleen de groeiende interesse in deze tokens. Het onderstreept ook de voortdurende evolutie van de cryptocurrency markt.

Door deze nieuwe contracten toe te voegen vergroot Coinbase niet alleen zijn aanbod. Het biedt zijn gebruikers ook meer diversiteit en flexibiliteit in hun investeringsstrategieën.

Perpetual Swaps

Eeuwigdurende futures of perpetual swaps zijn een interessante investeringsoptie, Dit omdat ze het mogelijk maken om te speculeren op de toekomstige waarde van een activum.

Zonder een vaste vervaldatum. Dit voegt een laag van flexibiliteit en spanning toe aan het handelsproces. Coinbase heeft recent nog meer toegevoegd aan het platform.

Dit zijn onder andere futures contracten voor Wormhole's native token en plannen om contracten voor Litecoin en Dogecoin te noteren. Coinbase verbreedt hiermee zijn horizon.

Dit vind je misschien ook leuk

*
Nieuws

Gedeeltelijke lancering EigenLayer op Ethereum mainnet

Redactie

apr. 10, 2024

Leestijd: 2 min

EigenLayer is live op het Ethereum mainnet. Diverse cruciale functies staan gepland voor later dit jaar. Het is een revolutionaire stap richting restaking op het Ethereum netwerk.

*
Nieuws

Bitcoin fees overtreffen Ethereum voor 3 dagen op rij nu halvering nadert

Redactie

apr. 19, 2024

Leestijd: 2 min

Met de Bitcoin halving op komst halveert ook de fee van 6.25 BTC naar 3.125 BTC. Voor de derde dag op rij zijn de transactiekosten van Bitcoin hoger dan die van Ethereum.

*
Nieuws

Bitcoin halvering 2024 is een feit

Femke Wassink

apr. 20, 2024

Leestijd: 2 min

Het vierde halvering evenement in de geschiedenis van Bitcoin is een feit. De beloning voor miners is hiermee gehalveerd van 6.25 BTC naar 3.125 BTC per gemijnd blok.