Crypto nieuws

Visa toont interesse in cryptocurrency en NFT

admin

Leestijd: 2 minuten

*

Visa toont interesse in cryptocurrency en de NFT ruimte. De wereldleider in digitale betalingen gelooft dat dit een zegen kan zijn voor het Midden en Kleinbedrijf. 

Positie versterken

Het cryptocurrency systeem kan rekenen op de steun van Visa. Ondanks de aanhoudende chaos op het gebied van regelgeving.

Visa heeft recent een team gevormd voor crypto adviezen. De wereldleider wil financiële instellingen helpen bij de ontwikkeling van crypto activiteiten. 

De vraag naar cryptocurrency producten blijft groeien. Daartoe hebben Visa en zijn leidinggevenden hun positie in het crypto ecosysteem versterkt.

Een geweldig activum

De directeur van de crypto afdeling binnen Visa heeft onlangs een interview gegeven. Aan New Delhi TV vertelde Cuy Sheffield zijn pro cryptocurrency verhaal.

Hij beschrijft crypto als een geweldig activum. Sheffield zegt dat het zich op een fascinerende manier beweegt op het kruispunt van commercie en cultuur. Hij laat weten:

“Crypto wallets werden eerst als opslag gebruikt. Nu gebruiken mensen ze voor andere dingen. Zoals het ontdekken van nieuwe muziek of kunst. Een wallet kan een super app worden.”

Nieuwe statistieken

Digitale valuta trekt nu meer financiële bedrijven aan dan voorheen. Dat wijzen de nieuwe wereldwijde statistieken uit. 

Bijna 40% van de crypto bezitters verandert van primaire bank naar banken die cryptocurrency producten aanbieden.

NFT als krachtige versneller

NFT’s hebben de cryptocurrency sector in 2021 veroverd. De groeiende belangstelling heeft geleid tot recordbrekende handelsvolumes. Tot ruim miljoen op een dagelijkse basis. 

Ook Visa is geïnteresseerd om hierin mee te delen. Sheffield zegt dat Visa de NFT sfeer op de voet volgt. Het is trend die zich snel ontwikkelt en hard groeit. Steeds meer gebruikers sluiten zich aan.

Sheffield zegt dat NFT’s een krachtige versneller kunnen worden voor de creatieve economie. Ze verlagen de drempel voor individuele creatieve.

Op deze manier kunnen zij in hun levensonderhoud voorzien via digitale handel. Hij voegt toe:

“Het kan kleine en middelgrote ondernemingen op nieuwe manieren voeden. Dankzij e-commerce kan het MKB wereldwijd klanten bereiken. Met NFT’s kunnen zij publieke blockchains gebruiken. Voor het produceren van digitale goederen die direct aan een crypto wallet worden geleverd.”

Forse stijging

Cuy Sheffield voorspelt dat crypto adressen mogelijk net zo vitaal worden als postadressen. Visa heeft voor 150.000 dollar aan NFT’s verworven.

Het zal een grote rol gaan spelen in de detailhandel, de sociale media en de entertainment sfeer. Volgens de wereldleider is het aantal crypto partnerschappen onlangs fors gestegen.

“Visa wil zijn cryptocurrency adviesdiensten wereldwijd aanbieden aan klanten. Op dit moment bieden we diensten aan in markten waar de regelgeving deze transacties toestaat.”

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

*
Nieuws

Crypto zakelijk kopen

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

De wereld van crypto is uitgegroeid tot een grote handelsplaats. Veel mensen investeren in crypto en proberen hier een slaatje uit te slaan. Dit geldt voor veel particulieren, maar ook voor bedrijven.

*
Nieuws

Hoe crypto kopen & investeren in crypto?

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

Hoe crypto kopen & investeren in crypto als een beginner? Waar moet je rekening mee houden en wat zijn handige aandachtspunten en tips?

*
Nieuws

Grote Solana Exploit - Ongoing

*

Robin

aug. 2, 2022

1 minuut

BREAKING: Solana wallets worden geconfronteerd met een voortdurende exploit met tot nu toe meer dan $ 5.000.000 gestolen.