Aandelen

Voorspellers zeggen: “De Bitcoin is $175.000 waard eind 2021”

admin

Leestijd: 2 minuten

*

De Bitcoin zal naar .000 (€144.000) stijgen aan het einde van het jaar door de impact die COVID-19 (Corona) heeft. Zo geeft Richard Byworth, de CEO van Diginex Ltd., een Nasdaq digitale activa financiële dienstverlener. In een verslag van Bloomberg, geeft Richard aan dat door de potentie en grote impact van het virus, de Bitcoin zal profiteren.

Stimulans van per gezin in Amerika

De inwoners van Amerika hebben recht op per persoon als stimuleringsbetaling, dat op basis van de gezinsgrootte verschillen. De economie krijgt een stimulans in Amerika en alles zal hiermee profiteren. De golf van inflatie kan ook de cryptovaluta raken en een hogere inflatie kan de waardering van de Amerikaanse dollar laten dalen.

Investeerders willen blijven groeien

Beleggers, bedrijven op de beurs en bedrijfseigenaren zullen niet willen vastzitten aan de Dollar en gaan hiermee op zoek naar andere investeringsmogelijkheden, waarbij de cryptovaluta een grote afdekking is voor de inflatie. Door de prestaties van de Bitcoin afgelopen periode en het afgelopen jaar, zal het verhaal om te investeren in de Bitcoin op de lange termijn enkel maar interessanter worden.

De potentie van de Bitcoin en een nieuwe recordhoogte

De Bitcoin is afgelopen weekend naar een recordhoogte van .500 gesteven en afgelopen 24 uur is dat wat ingezakt tot .500 dollar. De stijging van de munt naar .000 is een gedeelde effort door veel andere Bitcoin-voorstanders en het potentieel de mijlpaal is nog veelbelovender. WE gaan het natuurlijk allemaal komende tijd zien en volgen.

Dit vind je misschien ook leuk

*

Wat gebeurt er als Walmart $1 miljard aan Bitcoin koopt?

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Op dit moment heeft Walmart geen aankoop van 1 miljard dollar aan Bitcoins aangekondigd. Echter, de kans is groot dat deze Amerikaanse keten dit op den duur wel gaat doen. Walmart is een enorm groot Amerikaans bedrijf dat een combinatie vormt tussen een detailhandel en een supermarktketen. De keten is ontzettend populair en blijft zichzelf elke keer opnieuw vernieuwen om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen.

*

Beleggen in de Bitcoin

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Wanneer mensen voor het eerst over de Bitcoin horen dan is hun reactie vaak vol onbegrip. Velen vragen zich af waarom ze met echt geld zouden gaan investeren in magisch internetgeld waarmee amper betaald kan worden. De Bitcoin lijkt vaak een verzonnen valuta die door niets wordt ondersteund en waarmee men eigenlijk ook nog niet veel kan. De munt heeft een waarde maar deze waarde kan niet geruild worden. Immers, met de Bitcoin kun je nog geen boodschappen doen of een huis kopen. Echter, de Bitcoin is wel degelijk iets waard. Volgens Wences Casares heeft de markt waarde toegekend aan de Bitcoin. De enige vraag die nu nog rest is de vraag hoeveel de Bitcoin dan precies waard is.

*

Gresham, Thiers en veeleisende betaling in Bitcoins

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Er is een wijdverbreide overtuiging onder Bitcoiners dat hyperbitcoinisatie in de toekomst onvermijdelijk is. In deze toekomst heeft de Bitcoin de drie karakteristieke functies van geld voor onze wereldwijde samenleving vervult. De drie functies zijn: opslag van waarde, ruilmiddel en rekeneenheid. Het enige dat nog moet worden bekeken is hoe en wanneer dit zal gebeuren. Ook is het belangrijk om te onderzoeken of de wetten van Gresham en Thiers betrekking hebben op de wereldwijde adoptie van de Bitcoin als gezond geld.