Aandelen

Voorspellers zeggen: “De Bitcoin is $175.000 waard eind 2021”

admin

Leestijd: 2 minuten

*

De Bitcoin zal naar .000 (€144.000) stijgen aan het einde van het jaar door de impact die COVID-19 (Corona) heeft. Zo geeft Richard Byworth, de CEO van Diginex Ltd., een Nasdaq digitale activa financiële dienstverlener. In een verslag van Bloomberg, geeft Richard aan dat door de potentie en grote impact van het virus, de Bitcoin zal profiteren.

Stimulans van per gezin in Amerika

De inwoners van Amerika hebben recht op per persoon als stimuleringsbetaling, dat op basis van de gezinsgrootte verschillen. De economie krijgt een stimulans in Amerika en alles zal hiermee profiteren. De golf van inflatie kan ook de cryptovaluta raken en een hogere inflatie kan de waardering van de Amerikaanse dollar laten dalen.

Investeerders willen blijven groeien

Beleggers, bedrijven op de beurs en bedrijfseigenaren zullen niet willen vastzitten aan de Dollar en gaan hiermee op zoek naar andere investeringsmogelijkheden, waarbij de cryptovaluta een grote afdekking is voor de inflatie. Door de prestaties van de Bitcoin afgelopen periode en het afgelopen jaar, zal het verhaal om te investeren in de Bitcoin op de lange termijn enkel maar interessanter worden.

De potentie van de Bitcoin en een nieuwe recordhoogte

De Bitcoin is afgelopen weekend naar een recordhoogte van .500 gesteven en afgelopen 24 uur is dat wat ingezakt tot .500 dollar. De stijging van de munt naar .000 is een gedeelde effort door veel andere Bitcoin-voorstanders en het potentieel de mijlpaal is nog veelbelovender. WE gaan het natuurlijk allemaal komende tijd zien en volgen.

Dit vind je misschien ook leuk

*
Nieuws

Gedeeltelijke lancering EigenLayer op Ethereum mainnet

Redactie

apr. 10, 2024

Leestijd: 2 min

EigenLayer is live op het Ethereum mainnet. Diverse cruciale functies staan gepland voor later dit jaar. Het is een revolutionaire stap richting restaking op het Ethereum netwerk.

*
Nieuws

Bitcoin fees overtreffen Ethereum voor 3 dagen op rij nu halvering nadert

Redactie

apr. 19, 2024

Leestijd: 2 min

Met de Bitcoin halving op komst halveert ook de fee van 6.25 BTC naar 3.125 BTC. Voor de derde dag op rij zijn de transactiekosten van Bitcoin hoger dan die van Ethereum.

*
Nieuws

Bitcoin halvering 2024 is een feit

Femke Wassink

apr. 20, 2024

Leestijd: 2 min

Het vierde halvering evenement in de geschiedenis van Bitcoin is een feit. De beloning voor miners is hiermee gehalveerd van 6.25 BTC naar 3.125 BTC per gemijnd blok.