Aandelen

Voorspellers zeggen: “De Bitcoin is $175.000 waard eind 2021”

admin

Leestijd: 2 minuten

*

De Bitcoin zal naar .000 (€144.000) stijgen aan het einde van het jaar door de impact die COVID-19 (Corona) heeft. Zo geeft Richard Byworth, de CEO van Diginex Ltd., een Nasdaq digitale activa financiële dienstverlener. In een verslag van Bloomberg, geeft Richard aan dat door de potentie en grote impact van het virus, de Bitcoin zal profiteren.

Stimulans van per gezin in Amerika

De inwoners van Amerika hebben recht op per persoon als stimuleringsbetaling, dat op basis van de gezinsgrootte verschillen. De economie krijgt een stimulans in Amerika en alles zal hiermee profiteren. De golf van inflatie kan ook de cryptovaluta raken en een hogere inflatie kan de waardering van de Amerikaanse dollar laten dalen.

Investeerders willen blijven groeien

Beleggers, bedrijven op de beurs en bedrijfseigenaren zullen niet willen vastzitten aan de Dollar en gaan hiermee op zoek naar andere investeringsmogelijkheden, waarbij de cryptovaluta een grote afdekking is voor de inflatie. Door de prestaties van de Bitcoin afgelopen periode en het afgelopen jaar, zal het verhaal om te investeren in de Bitcoin op de lange termijn enkel maar interessanter worden.

De potentie van de Bitcoin en een nieuwe recordhoogte

De Bitcoin is afgelopen weekend naar een recordhoogte van .500 gesteven en afgelopen 24 uur is dat wat ingezakt tot .500 dollar. De stijging van de munt naar .000 is een gedeelde effort door veel andere Bitcoin-voorstanders en het potentieel de mijlpaal is nog veelbelovender. WE gaan het natuurlijk allemaal komende tijd zien en volgen.

Dit vind je misschien ook leuk

*
Nieuws

Crypto zakelijk kopen

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

De wereld van crypto is uitgegroeid tot een grote handelsplaats. Veel mensen investeren in crypto en proberen hier een slaatje uit te slaan. Dit geldt voor veel particulieren, maar ook voor bedrijven.

*
Nieuws

Hoe crypto kopen & investeren in crypto?

Cheval de Vie

aug. 7, 2022

Leestijd: 2 min

Hoe crypto kopen & investeren in crypto als een beginner? Waar moet je rekening mee houden en wat zijn handige aandachtspunten en tips?

*
Nieuws

Grote Solana Exploit - Ongoing

*

Robin

aug. 2, 2022

1 minuut

BREAKING: Solana wallets worden geconfronteerd met een voortdurende exploit met tot nu toe meer dan $ 5.000.000 gestolen.