Aandelen

    Voorspellers zeggen: “De Bitcoin is $175.000 waard eind 2021”

    admin

    Leestijd: 2 minuten

    *

    De Bitcoin zal naar .000 (€144.000) stijgen aan het einde van het jaar door de impact die COVID-19 (Corona) heeft. Zo geeft Richard Byworth, de CEO van Diginex Ltd., een Nasdaq digitale activa financiële dienstverlener. In een verslag van Bloomberg, geeft Richard aan dat door de potentie en grote impact van het virus, de Bitcoin zal profiteren.

    Stimulans van per gezin in Amerika

    De inwoners van Amerika hebben recht op per persoon als stimuleringsbetaling, dat op basis van de gezinsgrootte verschillen. De economie krijgt een stimulans in Amerika en alles zal hiermee profiteren. De golf van inflatie kan ook de cryptovaluta raken en een hogere inflatie kan de waardering van de Amerikaanse dollar laten dalen.

    Investeerders willen blijven groeien

    Beleggers, bedrijven op de beurs en bedrijfseigenaren zullen niet willen vastzitten aan de Dollar en gaan hiermee op zoek naar andere investeringsmogelijkheden, waarbij de cryptovaluta een grote afdekking is voor de inflatie. Door de prestaties van de Bitcoin afgelopen periode en het afgelopen jaar, zal het verhaal om te investeren in de Bitcoin op de lange termijn enkel maar interessanter worden.

    De potentie van de Bitcoin en een nieuwe recordhoogte

    De Bitcoin is afgelopen weekend naar een recordhoogte van .500 gesteven en afgelopen 24 uur is dat wat ingezakt tot .500 dollar. De stijging van de munt naar .000 is een gedeelde effort door veel andere Bitcoin-voorstanders en het potentieel de mijlpaal is nog veelbelovender. WE gaan het natuurlijk allemaal komende tijd zien en volgen.

    Dit vind je misschien ook leuk

    *
    Nieuws

    Bitcoin betreedt bijna "gevarenzone" voor halvering maar crypto wereld blijft optimistisch

    Redactie

    mrt. 18, 2024

    Leestijd: 2 min

    Bitcoin heeft een geschiedenis van dalende prijzen in de weken voorafgaand aan de halvering. Het lijkt erop dat dit patroon zich in de komende week zou kunnen herhalen.

    *
    Nieuws

    Crypto derivaten bereiken recordhoogten in dagelijkse handelsvolumes

    Redactie

    mrt. 1, 2024

    Leestijd: 2 min

    Deze week meldden Deribit en Coinbase Institutional recordhoogtes voor de activiteit en handelsvolumes van crypto-derivaten.

    *
    Nieuws

    Spot Bitcoin ETF naar nieuw record hoogtepunt van $680 miljoen

    Femke Wassink

    feb. 28, 2024

    Leestijd: 2 min

    Spot Bitcoin ETF's bereiken een nieuw recordhoogtepunt van $680 miljoen. Dit terwijl de Bitcoin bull market een versnelling opschakelt en in rap tempo toeneemt.