Aandelen

  Voorspellers zeggen: “De Bitcoin is $175.000 waard eind 2021”

  admin

  Leestijd: 2 minuten

  *

  De Bitcoin zal naar .000 (€144.000) stijgen aan het einde van het jaar door de impact die COVID-19 (Corona) heeft. Zo geeft Richard Byworth, de CEO van Diginex Ltd., een Nasdaq digitale activa financiële dienstverlener. In een verslag van Bloomberg, geeft Richard aan dat door de potentie en grote impact van het virus, de Bitcoin zal profiteren.

  Stimulans van per gezin in Amerika

  De inwoners van Amerika hebben recht op per persoon als stimuleringsbetaling, dat op basis van de gezinsgrootte verschillen. De economie krijgt een stimulans in Amerika en alles zal hiermee profiteren. De golf van inflatie kan ook de cryptovaluta raken en een hogere inflatie kan de waardering van de Amerikaanse dollar laten dalen.

  Investeerders willen blijven groeien

  Beleggers, bedrijven op de beurs en bedrijfseigenaren zullen niet willen vastzitten aan de Dollar en gaan hiermee op zoek naar andere investeringsmogelijkheden, waarbij de cryptovaluta een grote afdekking is voor de inflatie. Door de prestaties van de Bitcoin afgelopen periode en het afgelopen jaar, zal het verhaal om te investeren in de Bitcoin op de lange termijn enkel maar interessanter worden.

  De potentie van de Bitcoin en een nieuwe recordhoogte

  De Bitcoin is afgelopen weekend naar een recordhoogte van .500 gesteven en afgelopen 24 uur is dat wat ingezakt tot .500 dollar. De stijging van de munt naar .000 is een gedeelde effort door veel andere Bitcoin-voorstanders en het potentieel de mijlpaal is nog veelbelovender. WE gaan het natuurlijk allemaal komende tijd zien en volgen.

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  Whale alert: enorme XRP transactie van $33 miljoen

  Redactie

  sep. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  De XRP markt bevindt zich in een achtbaan. Whale Alert, het platform dat alle grote crypto bewegingen in de gaten houdt, heeft een enorme XRP transactie opgemerkt welke een aantal speculaties op gang brengt.

  *
  Nieuws

  SpaceX schrijft $373 miljoen Bitcoin af in 2021 en 2022

  Redactie

  aug. 18, 2023

  Leestijd: 2 min

  SpaceX, het ruimtevaart technologiebedrijf van Musk, heeft in 2021-2022 voor maar liefst $373 miljoen aan Bitcoin afgeschreven.

  *
  Nieuws

  Bitcoin breekt records ondanks prijsdaling

  Redactie

  aug. 23, 2023

  Leestijd: 2 min

  De Bitcoin prijs laat sommigen angstig worden. Toch is het vertrouwen van Bitcoin miners in het netwerk duidelijk zichtbaar.