Crypto nieuws

Waar gaan Bitcoin en Ethereum na 26 november naartoe en waarom?

admin

Leestijd: 2 minuten

*

Korte termijn beleggers kunnen op dit moment het beste de andere kant op kijken. Bitcoin en Ethereum registreerden in de laatste paar uur hun grootste correcties van 3,38% en 5,58%. 

Het ergste is nog niet voorbij

Bitcoin daalde met 3,38% in de grafiek. Ethereum was goed voor een daling van 5,58%. Het ergste is waarschijnlijk nog niet voorbij. Dat geldt voor zowel Bitcoin als Ethereum.

Beide activa moeten zich mogelijk opmaken voor een onstuimig weekend. Maar welke katalysatoren hebben op dit moment mogelijk een grote invloed op de korte termijn handelssessies?

Koersen Bitcoin en Ethereum af op verlies?

Dergelijke korte termijn correcties kunnen geen enorme fundamentele veranderingen veroorzaken. Daarom is het goed om te kijken naar het marktsentiment voor beide activa.

Volgens bronnen zullen op 26 november meer dan 51.9k Bitcoin contract expiraties ingaan. Voor Ethereum zijn dat 297.8k opties die richting uitvoering lopen.

Mogelijk verlies voor 50% van de opties

Zowel Bitcoin als Ethereum opties hadden een meerderheid in call-aankopen. Dit betekent dat een groot aantal van de contracten verlies zal lijden.

Ruim 50% van de opties bereiken mogelijk de staat van verlies. Dit kan de markt sentimentaliteit mogelijk richting het weekend verder verzwakken.

De optiemarkt zal pas maandag een staat van re-test bereiken. De onvoorspelbaarheid daarvan zou de prijzen nog dieper kunnen laten dalen.

Naar welke niveaus moeten we uitkijken?

De daggrafiek voor Bitcoin vormt momenteel een fractal die niet persé bullish hoeft te zijn. Bitcoin behoud een bullish structuur totdat het boven de .000 in de grafieken blijft.

De prijs van Bitcoin kan tijdens het weekend een dip vertonen. Onder of rond de bandbreedte. Bij Ethereum zou de re-test zone iets lager kunnen liggen dan het huidige niveau.

Op dit moment lijkt de daggrafiek van Ethereum onder haar stijgende kanaal door te breken. Correcties kunnen leiden tot een daling van naar de of range. Alvorens te herstellen in de grafieken.

Maar, over zo’n enorme daling gedurende het weekend kan echter alleen maar gespeculeerd worden.

Dit vind je misschien ook leuk

*

Wat gebeurt er als Walmart $1 miljard aan Bitcoin koopt?

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Op dit moment heeft Walmart geen aankoop van 1 miljard dollar aan Bitcoins aangekondigd. Echter, de kans is groot dat deze Amerikaanse keten dit op den duur wel gaat doen. Walmart is een enorm groot Amerikaans bedrijf dat een combinatie vormt tussen een detailhandel en een supermarktketen. De keten is ontzettend populair en blijft zichzelf elke keer opnieuw vernieuwen om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen.

*

Beleggen in de Bitcoin

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Wanneer mensen voor het eerst over de Bitcoin horen dan is hun reactie vaak vol onbegrip. Velen vragen zich af waarom ze met echt geld zouden gaan investeren in magisch internetgeld waarmee amper betaald kan worden. De Bitcoin lijkt vaak een verzonnen valuta die door niets wordt ondersteund en waarmee men eigenlijk ook nog niet veel kan. De munt heeft een waarde maar deze waarde kan niet geruild worden. Immers, met de Bitcoin kun je nog geen boodschappen doen of een huis kopen. Echter, de Bitcoin is wel degelijk iets waard. Volgens Wences Casares heeft de markt waarde toegekend aan de Bitcoin. De enige vraag die nu nog rest is de vraag hoeveel de Bitcoin dan precies waard is.

*

Gresham, Thiers en veeleisende betaling in Bitcoins

Robin Plus

Leestijd: 2 min

Er is een wijdverbreide overtuiging onder Bitcoiners dat hyperbitcoinisatie in de toekomst onvermijdelijk is. In deze toekomst heeft de Bitcoin de drie karakteristieke functies van geld voor onze wereldwijde samenleving vervult. De drie functies zijn: opslag van waarde, ruilmiddel en rekeneenheid. Het enige dat nog moet worden bekeken is hoe en wanneer dit zal gebeuren. Ook is het belangrijk om te onderzoeken of de wetten van Gresham en Thiers betrekking hebben op de wereldwijde adoptie van de Bitcoin als gezond geld.