Crypto nieuws

  Waar gaan Bitcoin en Ethereum na 26 november naartoe en waarom?

  admin

  Leestijd: 2 minuten

  *

  Korte termijn beleggers kunnen op dit moment het beste de andere kant op kijken. Bitcoin en Ethereum registreerden in de laatste paar uur hun grootste correcties van 3,38% en 5,58%. 

  Het ergste is nog niet voorbij

  Bitcoin daalde met 3,38% in de grafiek. Ethereum was goed voor een daling van 5,58%. Het ergste is waarschijnlijk nog niet voorbij. Dat geldt voor zowel Bitcoin als Ethereum.

  Beide activa moeten zich mogelijk opmaken voor een onstuimig weekend. Maar welke katalysatoren hebben op dit moment mogelijk een grote invloed op de korte termijn handelssessies?

  Koersen Bitcoin en Ethereum af op verlies?

  Dergelijke korte termijn correcties kunnen geen enorme fundamentele veranderingen veroorzaken. Daarom is het goed om te kijken naar het marktsentiment voor beide activa.

  Volgens bronnen zullen op 26 november meer dan 51.9k Bitcoin contract expiraties ingaan. Voor Ethereum zijn dat 297.8k opties die richting uitvoering lopen.

  Mogelijk verlies voor 50% van de opties

  Zowel Bitcoin als Ethereum opties hadden een meerderheid in call-aankopen. Dit betekent dat een groot aantal van de contracten verlies zal lijden.

  Ruim 50% van de opties bereiken mogelijk de staat van verlies. Dit kan de markt sentimentaliteit mogelijk richting het weekend verder verzwakken.

  De optiemarkt zal pas maandag een staat van re-test bereiken. De onvoorspelbaarheid daarvan zou de prijzen nog dieper kunnen laten dalen.

  Naar welke niveaus moeten we uitkijken?

  De daggrafiek voor Bitcoin vormt momenteel een fractal die niet persé bullish hoeft te zijn. Bitcoin behoud een bullish structuur totdat het boven de .000 in de grafieken blijft.

  De prijs van Bitcoin kan tijdens het weekend een dip vertonen. Onder of rond de bandbreedte. Bij Ethereum zou de re-test zone iets lager kunnen liggen dan het huidige niveau.

  Op dit moment lijkt de daggrafiek van Ethereum onder haar stijgende kanaal door te breken. Correcties kunnen leiden tot een daling van naar de of range. Alvorens te herstellen in de grafieken.

  Maar, over zo’n enorme daling gedurende het weekend kan echter alleen maar gespeculeerd worden.

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  SEC onder vuur: rechter betwijfelt juistheid van DEBT Box rechtszaak

  Redactie

  dec. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  Ontwikkelingen in de rechtszaak van de SEC tegen DEBT Box. Rechter Robert Shelby stelt serieuze vragen over de nauwkeurigheid van de beweringen van de SEC.

  *
  Nieuws

  Europese Unie zet grote stap in AI regulatie

  Femke Wassink

  dec. 9, 2023

  Leestijd: 2 min

  Op vrijdag 8 december bereikten onderhandelaars van het Europees Parlement en de Raad een voorlopige overeenkomst over de regels voor het gebruik van kunstmatige intelligentie.

  *
  Nieuws

  Google rolt GPT-4 killer Gemini uit

  Femke Wassink

  dec. 7, 2023

  Leestijd: 2 min

  Google Gemini is hier en de uitrol is een feit. Het AI-model van Google is naar verluidt slimmer en krachtiger dan GPT-4 van OpenAI en biedt ook meerdere functies.