Crypto nieuws

  Bit2Me ontfermt zich over 100.000 geblokkeerde crypto beleggers van 2gether

  Cheval de Vie

  2022-07-15

  Leestijd: 2 minuten

  *

  Bit2Me neemt 100.000 beleggers van cryptocurrency handelsplatform 2gether aan boord. Het Spaanse bedrijf sloot op 10 juli zijn gratis diensten om de kosten in de hand te houden.

  Per 10 juli stopgezet

  2gether rechtvaardigt het stopzetten van de gratis handelsdiensten door de actie te onderbouwen. De exchange zegt dat de operationele kosten niet meer op te brengen zijn. Bit2Me springt in op deze ontwikkeling.

  Recent sluiten de 2 cryptocurrency exchanges een overeenkomst. Bit2Me wil de 100.000 crypto beleggers van 2gether onder zijn hoede nemen.

  Geblokkeerd door 2gether

  De beleggers zijn pas geleden geblokkeerd door 2gether. De gratis diensten waren niet langer bruikbaar. Het bedrijf zegt dat dit te maken heeft met de ongunstige marktomstandigheden.

  De diensten van 2gether zijn vanaf 10 juli niet meer gratis te gebruiken. Wel werd er direct € 20 euro in rekening gebracht bij de gebruikers. Bit2Me wil hierop terugkomen.

  Nu de overeenkomst tussen beide exchanges is gesloten kunnen gebruikers kosteloos gebruik maken van het Bit2Me platform. De activiteiten kunnen dus weer worden hervat.

  € 20 retour na onboarding Bit2Me

  Bit2Me heeft tevens toegezegd dat het de 20 euro die 2gether gebruikers hebben betaald terug zal storten. Dit gebeurt als er sprake is van een succesvolle onboarding.

  CEO van Bit2Me Leif Ferreira is betrokken bij de Spaanse crypto markt en zegt:

  "De wereld van crypto en blockchain is en zal de sleutel zijn tot onze toekomst. Om die reden willen we aan de zijde staan van 2gether gebruikers. Zij willen verbonden blijven met het crypto ecosysteem."

  Moon Tech Spain van Binance

  De Spaanse dochteronderneming van Binance Moon Tech Spain is recent geregistreerd als een virtual asset provider. Dit heeft de Bank van Spanje mogelijk gemaakt.

  De exchange mag nu crypto handelsdiensten aanbieden in de regio. Changpeng Zhao van Binance benadrukt het belang van een regelgeving voor cryptocurrency adoptie

  In een reactie laat hij weten:

  "We hebben aanzienlijk geïnvesteerd in compliance en AMLD 5 en 6 compliant tools. We hebben een beleid geïntroduceerd om ervoor te zorgen dat ons platform het veiligste en meest betrouwbare in de industrie blijft."

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  VN ontwikkelingsprogramma investeert in blockchain educatie voor 22.000 medewerkers

  Femke Wassink

  dec. 1, 2023

  Leestijd: 2 min

  Het UNDP staat bekend om zijn strijd tegen armoede in meer dan 170 landen. De organisatie wil 22.000 medewerkers scholen in de blockchain technologie.

  *
  Nieuws

  Breaking: Coinbase omarmt Bitcoin Lightning Network

  Redactie

  sep. 13, 2023

  Leestijd: 2 min

  Een flinke doorbraak in de wereld van crypto. Als één van de grootste crypto exchanges heeft Coinbase recent aangekondigd het Lightning Network te zullen integreren.

  *
  Nieuws

  Crypto.com maakt per ongeluk 10,5 miljoen AUD over naar koppel uit Melbourne: rechtszaak volgt

  Redactie

  sep. 24, 2023

  Leestijd: 2 min

  In een opzienbarende zaak hebben Thevamanogari Manivel en Jatinder Singh uit Melbourne per ongeluk een astronomisch bedrag van 10,5 miljoen Australische dollars of 6,5 miljoen euro ontvangen van Crypto.com.