Crypto nieuws

  Ruzie tussen Elon Musk en Palmer wordt uitgevochten op Twitter

  Admin

  Leestijd: 2 minuten

  *

  De rijkste man ter wereld en de medeoprichter van Dogecoin liggen met elkaar in de clinch. De strijd wordt publiekelijk uitgevochten op social media platform Twitter.

  Python script

  De ruzie ontstaat over het Python script van Jackson Palmer. Deze kan volgens de medeoprichter van Dogecoin de bots op Twitter verwijderen. 

  Musk heeft zijn twijfels over het bestaan van dit Python script. De Australiër claimt dat het script automatisch antwoord op scam tweets. Op deze manier behoudt het de gebruikers voor gevaar. 

  Ontzettend gebrekkig

  In een interview zegt Palmer dat Musk het script probeert te bemachtigen en gebruiken. Volgens de medeoprichter is de technische kennis van de miljardair ontzettend gebrekkig.

  Musk weet volgens Jackson Palmer niet hoe hij het script moet gebruiken en uitvoeren.

  "Elon vraagt me om dat script te bemachtigen. Het is al snel duidelijk dat hij de codering niet zo goed begrijpt als hij doet voorkomen."

  Palmer: "Musk is een oplichter"

  Palmer vertelt ook dat hij de SpaceX oprichter een jaar geleden een oplichter noemt. 

  “Hij verkoopt een visie in de hoop dat hij op een dag kan leveren wat hij belooft. Maar dat weet hij dus helemaal niet zeker."

  Musk: "kinderen van 12 schrijven betere code"

  Musk neemt de opmerkingen van Palmer slecht op. Dinsdag opent hij via Twitter de aanval op Jackson Palmer. Hij suggereert dat de code van Palmer het bot probleem niet kan aanpakken.

  Om de vuurtje nog wat aan te wakker verstuurt Musk de volgende tweet:

  "Mijn kinderen schreven een betere code toen ze 12 waren. Je beweert ten onrechte dat je met een zielige Phyton snippet de bots kunt verwijderen. Oké maatje, deel het dan maar met de rest van de wereld."

  Musk daagt Palmer uit om het script openbaar te maken. Dit stelt het open voor meer onderzoek. Palmer heeft dat tot op dit moment nog niet gedaan.

  Op 17 mei tweet Musk dat zijn deal om Twitter geen verdere doorgang kan vinden. Tenzij de CEO van Twitter kan aantonen dat minder dan 5% van de gebruikers bots zijn.

  Vernietigen of overnemen?

  De ruzie tussen Palmer en Musk komt duidelijk naar voren tijdens een recent interview. Daarin zegt Palmer dat Musk Twitter wil vernietigen in plaats van overnemen. 

  Hij zegt dat Musk het eigenlijk alleen maar ten gronde wil richten tegen een veel lagere prijs. Jackson Palmer voegt eraan toe dat hij van mening is dat Musk hier hard mee bezig is. 

  CEO van Dogecoin

  De medeoprichter van Dogecoin verlaat het project in 2015. Hij koestert een diepe wrok voor de hele crypto industrie. Hij noemt de industrie in 2021 een vals kartel van rijke figuren. 

  Musk is ondertussen één van de grootste voorstanders van de memecoin. Daaraan heeft hij zijn bijnaam de CEO van Dogecoin te danken.

  SpaceX accepteert Dogecoin

  De ruzie tussen Musk en Palmer komt 2 dagen na een belangrijke aankondiging van Musk. Hij maakt bekend dat SpaceX op 29 mei Dogecoin accepteert als betaling voor koopwaar.

  De beleggers van Dogecoin reageren nog niet op de ruzie tussen de 2 tech giganten. In de laatste 24 uur daalt het slechts 1,9%. Het wordt verhandeld op $ 0,086. 

   

  Dit vind je misschien ook leuk

  *
  Nieuws

  SEC onder vuur: rechter betwijfelt juistheid van DEBT Box rechtszaak

  Redactie

  dec. 2, 2023

  Leestijd: 2 min

  Ontwikkelingen in de rechtszaak van de SEC tegen DEBT Box. Rechter Robert Shelby stelt serieuze vragen over de nauwkeurigheid van de beweringen van de SEC.

  *
  Nieuws

  Crypto.com maakt per ongeluk 10,5 miljoen AUD over naar koppel uit Melbourne: rechtszaak volgt

  Redactie

  sep. 24, 2023

  Leestijd: 2 min

  In een opzienbarende zaak hebben Thevamanogari Manivel en Jatinder Singh uit Melbourne per ongeluk een astronomisch bedrag van 10,5 miljoen Australische dollars of 6,5 miljoen euro ontvangen van Crypto.com.

  *
  Nieuws

  Handel Robinhood stijgt 75% in november: CEO voorspelt 9-figures aan inkomsten

  Femke Wassink

  dec. 5, 2023

  Leestijd: 2 min

  Robinhood meldt in november een stijging van 75% in de handelsvolumes van digitale activa. CEO Vlad Tenev hoopt dat het platform een jaarlijks inkomen van "9 figures" zal genereren.