Metaverse crypto kopen

Exchanges met Metaverse tokens

Wil jij metaverse tokens kopen zoals Sand of Axie? Dan kies je een exchange uit deze top 5 voor de beste deals.

1

Bitvavo

5/5

Nederlands

iDeal

119 Assets

2

Coinmerce

5/5

Nederlands

300+ Assets

IDeal

3

Crypto.com

5/5

icon

Proof of Reserves

296 Assets

🎁 Krijg Є 25,-

4

Kraken

4/5

icon

Proof of Reserves

241 Assets

Margin Trading

5

Coinbase

4.5/5

Hoog handelsvolume

241 Assets

Lage Fees

De 3 beste metaverse cryptomunten uitgelicht

Het lijkt bijzonder verstandig te zijn om metaverse crypto te kopen. Daar waar de metaverse nu nog relatief klein is, is het de verwachting dat dit in de komende jaren aanzienlijk gaat veranderen. Heel veel mensen verwachten héél veel van de metaverse.

Meerdere cryptoprojecten spelen hier slim op in. Zeker als we naar de afgelopen periode kijken, zien we dat er meerdere metaverse cryptoprojecten zijn gelanceerd. Wij raden je vooral aan om voor één van deze drie projecten/cryptomunten te kiezen:

  1. Metacade (MCADE)
  2. Axie Infitiny (AXS)
  3. The Sandbox (SAND)

1. Metacade

Wij zijn van mening dat Metacade de beste metaverse cryptomunt van dit moment is. Het team van Metacade is bezig om de grootste arcade op de blockchain ooit te bouwen. Als dit eenmaal voltooid is, biedt deze arcade onwijs veel mogelijkheden.

Het ligt in de lijn der verwachtingen dat het platform van Metacade super groot gaat worden. Als dat het feit is, creëert Metacade hoogstpersoonlijk allerlei nieuwe banen. Ook kun je dan via het platform van Metacade talloze games spelen en op meerdere manieren geld verdienen. 

Metacade heeft nu al heel wat in de melk te brokkelen. Dit komt onder meer door een geavanceerd incentive systeem, meerdere waardevolle diensten en de potentie om een sociale hub voor games te worden.

2. Axie Infinity 

Een andere metaverse cryptomunt met veel potentie is Axie Infinity. Dit is een project waarbij men zich richt op een combinatie van de metaverse, van crypto en van NFT’s. Met de bijbehorende game is het mogelijk om NFT’s te verzamelen, aan wedstrijden deel te nemen en tal van beloningen te winnen. 

Daarbij heeft Axie Infinity ook nog voor een eigen marktplaats gekozen. Via deze marktplaats is het mogelijk om de NFT’s te verhandelen. De token Axie Infinity is binnen deze marktplaats – en dus binnen de metaverse – de officiële betaalmethode. Grote kans dat je in de komende jaren nog veel meer van Axie Infinity gaat horen.

3. The Sandbox

The Sandbox is op dit moment al één van de populairste metaverse games. In deze game is het mogelijk om een eigen 3D-voxel model te bouwen en hiermee geld te verdienen. Dat wat The Sandbox zo sterk maakt, is het gebrek aan beperkingen. In deze virtuele game kun je gewoonweg alles naar eigen smaak aanpassen.

Bij The Sandbox heb je als speler alle touwtjes in eigen handen. Dat valt ongetwijfeld bij veel mensen in de smaak. Overigens is het ook opvallend dat de koers van The Sandbox nu relatief laag staat. Als we naar de all time high koers kijken, zien we nog méér dan voldoende groeipotentie.

Hoe kies je de beste metaverse crypto uit?

Verwacht je het nodige van de metaverse? Dan lijkt het verstandig te zijn om in metaverse crypto te beleggen. Wij raden je daarvoor dus bovenstaande drie cryptomunten aan. Maar, hoe kies je nou voor jezelf de beste metaverse crypto uit? Dat doe je aan de hand van deze tips:

  • Verdiep je heel goed in de verschillende metaverse crypto projecten. Zeker in de afgelopen periode zijn er talloze nieuwe metaverse crypto projecten gelanceerd. Aan de nodige van deze projecten heb je niks, maar er zijn zeker meerdere interessante projecten gelanceerd. Het is aan jou om je in deze projecten goed te verdiepen.
  • Verdiep je heel goed in de wereld van metaverse. De virtuele metaverse klinkt als een fantasiewereld. Dat is het in feite ook, maar het is wel een fantasiewereld met onwijs veel mogelijkheden. Verdiep je goed in de metaverse, zodat je een duidelijk beeld van de ongekende potentie krijgt.
  • Verdiep je goed in het team achter een metaverse crypto project. Voordat je in een metaverse project investeert, moet je gedegen onderzoek doen. Let daarbij ook heel goed op het team dat achter het metaverse crypto project zit. Welke kennis hebben zij in huis? Welke ervaring hebben zij? En in hoeverre zijn zij betrouwbaar?

Metaverse crypto kopen: waar moet je rekening mee houden?

In de wereld van metaverse cryptoprojecten moet je met twee zaken rekening houden. Ten eerste met onwetendheid. Veel mensen begrijpen nog niks van crypto en al helemaal niet van metaverse. Als je aangeeft dat je in metaverse crypto projecten investeert, krijg je dan ook veel vragende gezichten te zien.

Ten tweede moet je met weerstand rekening houden. De metaverse is, net zoals crypto, iets volledig nieuws. Alles dat nieuw is, brengt een bepaalde vorm van weerstand met zich mee. Grote kans dat de overheid zich na verloop van tijd ook met de metaverse gaat bemoeien.

Metaverse crypto kopen: ons advies

Wil je graag metaverse crypto kopen? Dan raden wij je de projecten van Metacade, Axie Infinity en The Sanbod aan. Deze metaverse crypto projecten lijken veel potentie te hebben. Verdiep je wel heel goed in deze projecten, voordat je je geld hierin gaat steken.

Cryptocurrency prijzen

Aan de slag met crypto kan moeilijk zijn. Onze gedetailleerde prijsvergelijkingen en cryptocurrency-gidsen hebben u gedekt.
Vergelijk Exchanges

4

(44 people)

Tap to rate this article

Cryptocurrency prijzen

Vergelijk Exchanges