NFT crypto kopen

De 3 beste NFT cryptomunten uitgelicht

Het is om meerdere redenen aan te raden om in NFT cryptomunten te beleggen. Maar, het is wel zaak dat je in louter de beste NFT cryptomunten belegt. Wij hebben in ieder geval opgemerkt dat lang niet alle NFT cryptomunten aan onze (strenge) eisen voldoen.

Wij raden je vooral onderstaande 3 NFT cryptomunten aan. Uit ons onderzoek is gebleken dat dit de beste NFT cryptocoins van dit moment zijn.

1. Enjin

Er kan er maar één de beste zijn. Volgens ons is dat het project van Enjin. Dit is een token die gebouwd is op het netwerk van Ethereum en zich op gaming richt. Aangezien digitale gaming in de komende jaren alsmaar populairder gaat worden, lijkt Enjin zich in een ideale positie te bevinden.

Bovendien is het in dit project op meerdere manieren mogelijk om NFT’s toe te passen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld unieke in-game elementen te kopen, zoals schilden en zwaarden. Verder heeft Enjin ook nog een eigen NFT marktplaats weten te ontwikkelen.

Blijft het daarbij? Nee, allerminst. Je vindt bij Enjin ook nog een speciaal wallet met NFT support. Met andere woorden: Enjin lijkt heel veel te bieden te hebben op het gebied van NFT’s.

2. Chiliz

Chiliz is een token die met name in de sport- en entertainment wereld gebruikt wordt. Het doel van deze token is helder: de afstand tussen de fan en de sporter kleiner maken. Om dit te doen, is het mogelijk om NFT’s te kopen. Het is ook mogelijk om aan enquêtes deel te nemen en om invloed op je favoriete club of sporter uit te oefenen.

Dit doe je door de zogeheten Fan Tokens te kopen. Deze token kan gekocht worden met Chiliz. Onder aan de streep lijkt de focus van Chiliz de juiste focus te zijn. De sport- en entertainmentwereld zal immers altijd populair blijven.

3. Axie Infinity

Axie Infinity is niet alleen een geweldige NFT crypto, maar ook een geweldige metaverse crypto. Bij dit cryptoproject draait het om een virtuele game, waarin je kleine monsters op moet voeden. Met deze monsters kun je tegen andere monsters vechten en je eigen babymonsters fokken.

Het mooie is dat elke Axie – zoals de monsters heten – een NFT met unieke eigenschappen betreft. Dit maakt de game niet alleen spannend, maar kan het je op termijn ook een hoop geld opleveren. De babymonsters die je fokt, kun je bijvoorbeeld in de vorm van een NFT verkopen.

Hoe kies je de beste NFT crypto uit?

Welke van bovenstaande 3 NFT cryptomunten spreekt jou het meeste aan? Om het antwoord op die vraag te vinden, zou je je vooral goed in de wereld van NFT’s moeten verdiepen.

Wat hebben de NFT’s nou precies te bieden? Op welke manieren kun je NFT’s kopen? Op welke manieren kun je geld met NFT’s verdienen? En wat is nou precies het verband tussen NFT’s en crypto? Voordat je in NFT crypto gaat beleggen, moet je allerlei inzichten krijgen. Die inzichten krijg je door je goed in de wereld van crypto NFT’s te verdiepen.

Het advies is ook om goed naar je voorkeuren te kijken. Waar hecht je bijvoorbeeld waarde aan? En wat verwacht jezelf van de NFT wereld op termijn? Als je van zowel NFT- als de metaverse veel verwacht, lijkt Axie Infinity een geweldige cryptomunt te zijn.

NFT crypto kopen: waar moet je rekening mee houden?

NFT crypto kopen is absoluut niet makkelijk. Dit komt onder meer doordat je goed door de verschillende projecten heen moet prikken. Lang niet alle crypto NFT projecten hebben namelijk een ‘bewezen’ meerwaarde.

Tevens moet je rekening met weerstand houden. Vanuit verschillende instanties, zoals de overheid, is er al veel weerstand tegen crypto. Het is maar al te goed mogelijk dat deze weerstand ook tegen NFT’s gaat komen. Eigenlijk alles dat nieuw is, brengt een bepaalde vorm van weerstand met zich mee. Bij crypto én NFT’s is dit al helemaal het geval, aangezien dit zaken met een aanzienlijke invloed zijn.

Tot slot moet je rekening houden met onwetendheid. Weet je zelf nog niet voldoende af van de wereld van NFT’s? Dan is het verstandig om nog niet in NFT crypto te beleggen. Het is verstandiger om je eerst goed in deze unieke wereld te verdiepen. Vervolgens moet je ook rekening houden met onwetendheid vanuit andere mensen. Veel mensen zullen je afraden om in NFT crypto te beleggen.

NFT crypto kopen: onze conclusie

Het kan absoluut lonend zijn om NFT crypto te kopen. Men verwacht veel van de wereld van NFT, maar ook zeker van de wereld van crypto. Dat deze werelden bij sommige cryptoprojecten goed gecombineerd worden, lijkt een gouden combinatie te zijn. Wij raden je vooral aan om Enjin, Chiliz en Axie Infinity goed in de gaten te houden.

Cryptocurrency prijzen

Aan de slag met crypto kan moeilijk zijn. Onze gedetailleerde prijsvergelijkingen en cryptocurrency-gidsen hebben u gedekt.
Vergelijk Exchanges

4

(44 people)

Tap to rate this article

Cryptocurrency prijzen

Vergelijk Exchanges