Waar API3 kopen

API3 KOERS

€ 2,29

-13.03 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

API3 naar EUR

*
API3

€ 2,29

Koers

0.00

Transactiekosten

Over API3

De API3 koers van vandaag is €2.29 met een 24 uurs handelsvolume van €47,726,619. Wij werken de API3 koers in realtime bij naar EUR. API3 is de afgelopen 24 uur met 13.03 gedaald. API3 staat in de Crypto.nl ranglijst op #224, met een marktkapitalisatie van €263,725,744. Er zijn 114,869,759 van de 134,331,698.923 API3 tokens in circulatie. Wil je API3 kopen? Ga dan naar de API3 exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om API3 snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over API3

Hoe koop je API3 Token (API3)

Leer hoe je eenvoudig API3 Token (API3) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. API3 Token (API3) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van API3:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van API3 met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je API3 wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van API3 vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om API3 te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

2
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

3
*

Points:

50

Rating:

0

4
*
BitMart

Points:

50

Rating:

0

5
*

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en API3 Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om API3 met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: API3 Tokens kopen

Je bent nu klaar om API3 te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om API3 voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van API3. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ API3 koers pagina gaan. Op deze pagina vind je API3 Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met API3

Wij hebben 71 exchanges in de vergelijk tool die API3 verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar API3 bewaren

Je kan API3 bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de API3 tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar API3-token kopen Vind een exchange om API3 te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je API3 tokens verkopen Je kan jouw API3 verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw API3 tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw API3 wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan API3 dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief API3 Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van API3 zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met API3
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)